Αντιδράσεις στο δημοσίευμα για κλείσιμο της ΕΡΤ {vid}

alt
Facebook
Twitter
LinkedIn

Προσκεκλημένοι στην πρωινή εκπομπή «ΝΕΤ στα γεγονότα» ο βουλευτής της ΝΔ, ο διευθυντής του πολιτικού γραφείου του προέδρου της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ και ο νέος γραμματέας της κεντρικής πολιτικής επιτροπής του ΠΑΣΟΚ αναφέρθηκαν στο θέμα που είδε το φως της δημοσιότητας μέσω τουπρωτοσέλιδου της Realnews.
«Σε κάθε περίπτωση η δημόσια τηλεόραση πρέπει να υπάρχει. Από ‘ κει και πέρα βέβαια για να λέμε και κάποια πράγματα σωστά δεν πρέπει να απαξιώνετε. Και η απαξίωση ξέρετε δεν είναι μόνο από τους κινδύνους που υπάρχουν από την οικονομική κρίση, αλλά είναι και με τη στάση που κρατείται αυτή τη στιγμή. Δηλαδή, όλες αυτές τις διαδικασίες απεργιών οι οποίες γίνονται ουσιαστικά απαξιώνουν το κανάλι. Είναι πάρα πολύ σημαντική η στάση των εργαζομένων να μην απαξιώνουν το μαγαζί στο οποίο εργάζονται», σημείωσε χαρακτηριστικά ο βουλευτής της ΝΔ. Γιάννης Μιχελάκης.


{youtube}embedded{/youtube}

 

Ο Ν. Παππάς από την πλευρά του σημείωσε: «Νομίζω ότι η ΕΡΤ δεν υποφέρει από τους εργαζόμενούς της οι οποίοι μοχθούν για να παράγουν έργο. Νομίζω ότι η ΕΡΤ υποφέρει από μια προσπάθεια απαξίωσης κυρίως από την μεριά της πολιτικής εξουσίας η οποία έχει να κάνει και με το πόσο στηρίζεται και με μία σειρά παρεμβάσεων οι οποίες δεν τη βοηθούν να επιτελέσει το έργο της».


Ο νέος γραμματέας της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης τόνισε: «Η δημόσια τηλεόραση υποφέρει εκατέρωθεν και ξέρουμε πολύ καλά πως φτάσαμε εδώ που φτάσαμε. Πρέπει να αφήσουμε τη δημόσια τηλεόραση να κάνει τη δουλειά της σωστά, χωρίς παρεμβάσεις. Για μας δεν υπάρχει θέμα “κλείσιμο της ΕΡΤ”. Μπορεί να υπάρχει θέμα εξορθολόγησης δαπανών, θέμα εκσυγχρονισμού της δημόσιας τηλεόρασης. Πράγματα που πρέπει να γίνουν».

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.