Το GEA ταξιδεύουν με Aegean… νέα συμφωνία

alt
Facebook
Twitter
LinkedIn

Η νέα συμφωνία του GEA με την Aegean Airlines έρχεται να προστεθεί στις επιτυχίες του μη κερδοσκοπικού οργανισμού. Με την σύμβαση συνεργασίας μεταξύ του GEA και της αεροπορικής εταιρίας Aegean, όλα τα ηχογραφήματα που χρησιμοποιούνται στα αεροσκάφη της Aegean Airlines πριν ή μετά την απογείωση αλλά και κατά την άφιξη στον προορισμό μας είναι αδειοδοτημένα για τα συγγενικά δικαιώματα ελληνικής και ξένης ηχογραφημένης μουσικής.

Η συμφωνία αυτή καλύπτει τις μουσικές επιλογές που παρέχουν τα κανάλια των αεροσκαφών της Aegean για πτήσεις εσωτερικού και εξωτερικού. Σύντομα, το λογότυπο του GEA θα εμφανίζεται και στα έντυπα μουσικής της αεροπορικής εταιρίας.

Ο Γενικός Διευθυντής του GEA ανέφερε σχετικά με αυτήν την συμφωνία: «H συμφωνία με το μέλος της Star Alliance, Aegean, συνδέει τον οργανισμό μας με το brand της καλύτερης περιφερειακής αεροπορικής εταιρίας στην Ευρώπη και μας φέρνει ένα βήμα πιο κοντά στην ενημέρωση των άμεσα ενδιαφερόμενων αλλά και της κοινής γνώμης για το ρόλο και τη λειτουργία του GEA και κυρίως για τα συγγενικά δικαιώματα των μουσικών, τραγουδιστών και παραγωγών της Ελλάδας και του κόσμου».

 

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το site του GEA:

www.geamusic.gr

Ή συνδεθείτε με τα social media του οργανισμού:

Facebook: www.facebook.com/GEA.Greece

Twitter: www.twitter.com/GEAgreece

Youtube: www.youtube.com/GEAgreece

LinkedIn: www.linkedin.com/company/gea-grammo-erato-apollon

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.