Το Προφητικό άρθρο του Άκη Ρούσου, για τη ΔΗΜΑΡ

alt
Facebook
Twitter
LinkedIn

Συνέλληνες καλημέρα. Πόσο προφητικό ήταν το χθεσινό άρθρο μου για την στάση της ΔΗΜΑΡ και με πιο τρόπο ο Φώτης θα μπορούσε να απαντήσει στους συντρόφους τους για τις απολύσεις στον Δημόσιο Φορέα που λέγεται ΕΡΤ.ΑΕ;

Εμείς είπαμε ότι δεν θα μπορούσε να προχωρήσει άλλο η ΔΗΜΑΡ σε σχέση με την απόφαση που πήρε ο Σαμαράς χωρίς να ρωτήσει τους εταίρους,να πετάξει στον δρόμο 2565 εργαζομένους στον δρόμο σε μια βραδιά.

Τώρα πάμε πάρα κάτω. Το τι θα κάνει το ΠΑΣΟΚ θα το δούμε στις αμέσως επόμενες ημέρες. Αλλά πάμε πάρα κάτω.

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΣΙΑ;

Τι θα μπορούσε να είναι προδοσία στην παρούσα φάση; Όταν στην Γαύδο, στην Ρόδο, στην ΚΩ αφήνεις να ακούγεται το Τούρκικο κανάλι που περνούσε κάτω απο τις συχνότητες της ΕΡΤ και τώρα ακούγεται χωρίς εμπόδια, δεν είναι παραχώρηση ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ;

ΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΗΣ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΙ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ; Η ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ;

Και πάμε ακόμη πάρα κάτω. Τι θα πείτε τώρα στους δικούς σας κ Βενιζέλο για το θέμα της απόλυσης των εργαζομένων στον Δημόσιο Φορέα; Επίσης πως μπορέσατε να πείτε ότι ο Ελληνικός λαός δεν θέλει εκλογές; Ρωτήσατε τον Ελληνικό Λαό; η μπας και μετρήσετε τα κουκιά σας και είπατε τελευταία ευκαιρία γιατί δεν θα μπει ξανά το ΠΑΣΟΚ στην Βουλή των Ελλήνων;

Έτσι που τα κάνατε δεν θα βρείτε μέσα στην κάλπη ουτε και της συζύγου σας την ψήφο;

 

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΑΤΟΣ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ ΣΤΙΣ ΠΡΟΗΓΜΕΝΕΣ ΧΩΡΕΣ;

Πάμε τώρα και στην Ν.ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ για να συμπληρώσουμε το παζλ αλλά και να κλείσουμε έτσι τον μεταπολιτευτικό κύκλο, που έτσι και αλλιώς τελείωσε με την χθεσινοβραδινή εξέλιξη.Τι έκανε λοιπόν η Ν.ΔΗΚΟΚΡΑΤΙΑ που σοφά κατά την άποψή μου υπερασπίζεται το ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟ με τον καλύτερο τρόπο αλλά και χωρίς καμία ΝΤΡΟΠΗ; Λέει λοιπόν. Τι γίνεται σε όλα τα ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΑ ΚΑΘΕΣΤΩΤΑ; Μικρο η ανύπαρκτο κράτος με προταιρεοτητα στην ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΑΣΥΔΟΤΑ ΤΑ ΔΙΕΘΝΗ ΜΟΝΟΠΩΛΕΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΡΤΥ σε χώρες ελεύθερες. Αυτό δεν λέει; η κάνω κάποιο λάθος; Μάλλον σωστά τα λέω και πρέπει να το δούμε και αυτό και να κλείσουμε.

Μόλις μάθανε τα αφεντικά έξω ότι κάτι δεν παει καλά, είπαν αν πάτε για εκλογές λεφτά δεν έχει. Σωστά; Που μεταφράζεται και με έναν άλλο τρόπο. Η θα κάνετε αυτό που σας λέμε, η αν πάτε σε εκλογές δεν παίρνετε τα χρήματα.

Η θα με υπηρετείς κ Σαμαρά σαν καλός δούλος η δεν έχει μπαξίσι.

Ε αυτός είναι και ο λόγος που το πρωί χαμογελούσε ξεδιάντροπα ο κ Βορριδης λέγοντας ότι για πρώτη φορά μετά την ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ βάλαμε χέρι στο Δημόσιο που δεν τόλμησε κάνεις να το κάνει.

Με αυτόν τον τρόπο κάνει μια διπλη κίνηση η Ν.ΔΗΜΟΚΡΑΤΊΑ. Κάνει άτι τις λενε τα αφεντικά της και δείχνει ότι είναι το καλό παιδί. Βγαζει στην σεντρα ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ, αλλα στελνει και το μήνυμα οτι : NA EMEIΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΕΝ ΠΡΟΧΩΡΑΝΕ ΤΙΣ ΜΕΤΑΡΥΘΜΗΣΕΙΣ. ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΜΥΤΗ.

Τέλος θα θυμίσω ότι για μια μικρή αύξηση στο εισιτήριο στην Βραζιλία είναι όλος ο κόσμος στον δρόμο. Σκεφτείτε τώρα καλοί μου Συνέλληνες που παει το πράγμα; ΕΧΟΜΕ ΜΙΑ ΙΔΙΟΡΥΘΜΗ ΧΟΥΝΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ; ΝΑΙ; Η ΟΧΙ;

ΑΚΗΣ ΡΟΥΣΣΟΣ

 

ΠΕΜΠΤΗ 20/6/2013

Συνέλληνες καλήμερα!! Θα ήθελα να μεταφέρω μια άποψη που από μέρες ήθελα να δημοσιοποιήσω αλλά λόγω των γεγονότων που είναι σε πλήρη εξέλιξη δεν πρόλαβα !!! Από την προηγούμενη Τρίτη και έχοντας από πολύ καλά πληροφορημένες  πηγές την κατάσταση στην χώρα βγήκα θαρραλέα από την εκπομπή μου στον ΣΚΑΙ ΠΙΕΡΙΑΣ (ΑΘΕΑΤΟΝ) και είπα ότι το όλο πολιτικό σκηνικό δείχνει κάλπες!!! ΕΚΛΟΓΕΣ.


Για να επιβιώσεις σε αυτόν τον τόπο δεν πρέπει να είσαι έξυπνος, πρέπει να είσαι πονηρός.
Όμως μετά τις χθεσινές εξελίξεις και όλες τις δημοσιογραφικές εκπομπές που παρακολούθησα αλλά και τα δημοσιογραφικά site που διάβασα είδα για μια ακόμη φορά ΈΝΑ ΠΡΆΓΜΑ!!!!

ΠΡΏΤΟΝ: ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΉ ΖΩΉ ΤΟΥ ΤΌΠΟΥ ΚΑΤΆΛΑΒΑ ΌΤΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΊΣΑΙ ΑΣ ΠΟΎΜΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΥΒΈΡΝΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΆ!!! ΧΑΧΑΧΑ ΜΑΛΛΟΝ ΟΧΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΦΩΤΗ. ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ (ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ) Είναι τελείως διαφορετικό το πρώτο με το δεύτερο. Όταν λες πάρε πίσω την ΠΡΆΞΗ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΟΎ ΠΕΡΙΕΧΟΜΈΝΟΥ ΚΑΙ ΆΝΟΙΞΕ ΤΗΝ ΕΡΤ ΜΕΤΆ. και μετά σου τάζουν υπουργείο για να μπεις στην ΤΡΙΚΟΛΌΡΕ ΚΥΒΈΡΝΗΣΗ. ΤΌΤΕ ΕΙΣΑΙ (ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ).

Όταν δέχεσαι ΦΩΤΗ μου να απολύονται   2500 χιλιάδες εργαζόμενοι του ΙΔΩΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ καθε βδομάδα, αλλά και 2565 ΜΟΝΟΜΙΑΣ απο την ΕΡΤ σε μια μέρα, θέλω να μου πεις που το λέει μέσα ο ΜΑΡΞ , ο ΛΕΝΙΝ και ο ΕΓΚΕΛΣ αυτό; ΤΕΡΜΑ ΟΙ ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΕΣ… ΦΩΤΗ, ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΟΛΟΙ…

Επίσης θα ηθελα να πω και κατι αλλο!!

ΔΕΥΤΕΡΟ: Θα ήθελα να πω με ποιο δικαίωμα βγαίνουν σε ολα τα κανάλια οι περιφερομενοι βουλευτες της Ν.Δ λενε οτι ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ λαος δεν θελει ΕΚΛΟΓΕΣ.

Με ρωτησε κανενας εμενα η τον Ελληνικο λαο αν θελει ΕΚΛΟΓΕΣ; με ολο αυτο το εκτρωμα που ζουμε αν θελουμε η δεν θελουμε εκλογες;

ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΤΩΡΑ!!!

Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΛΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ

(ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ) ΟΤΑΝ ΞΕΠΕΣΕΙ Η ΠΟΛΤΕΙΑ ΜΕΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ!!! ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕ!!! Η ΠΑΠΑΣ ΠΑΠΑΣ Η ΖΕΥΓΑΣ ΖΕΥΓΑΣ ΜΟΥ ΕΛΕΓΕ Η ΜΑΝΑ ΜΟΥ.

Αν οι εκλογες εκαναν κακο στην ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥΣ θα τις ειχαν βγαλει εκτος νομου…

Και ο ΝΟΩΝ ΝΟΗΤΩ.

ΑΚΗΣ ΡΟΥΣΣΟΣ

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.