Ευρυδίκη και Κοργιαλάς στο Χυτήριο live

alt
Facebook
Twitter
LinkedIn

Η Ευρυδίκη και ο Δημήτρης Κοργιαλάς και πάλι μαζί για μία και μοναδική εμφάνιση στην αυλή του πολυχώρου Χυτήριο, σε ένα πρόγραμμα unplugged με “rock ‘n roll” διαθέσεις!

Ύστερα από δύο χρόνια διαφορετικών καλλιτεχνικών αναζητήσεων συναντιούνται και πάλι για να μας παρουσιάσουν μία “παράσταση” με αγαπημένα τραγούδια από την προσωπική τους δισκογραφία, διασκευές από την ελληνική και ξένη ποπ-ροκ και έντεχνη σκηνή καθώς και τραγούδια από το “ΜΠΛΕ ΤΑΞΙΔΙ” της Ευρυδίκης, την παράσταση που κέρδισε το στοίχημα και έκλεψε τις εντυπώσεις το χειμώνα που μας πέρασε, σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

 

Ένα βράδυ γεμάτο όμορφες μελωδίες, λόγια γεμάτα εικόνες, αναμνήσεις μέσα από στιγμές αληθινές άλλοτε με χαμόγελο, άλλοτε με θλίψη και άλλοτε μέσα από ξεσηκωτικούς ρυθμούς. που μας παρασύρουν σε μια υπέροχη γιορτή!

 

Την Πέμπτη 27 Ιουνίου, η Ευρυδίκη και ο Δημήτρης Κοργιαλάς μας υποδέχονται στην αυλή του πολυχώρου Χυτήριο για να ανοίξουμε μαζί ένα παράθυρο με θέα στις καλύτερες μέρες που θα ρθούν και τα τραγούδια που πάντα μας ενώνουν.

 

Παίζουν οι μουσικοί:

Βαγγέλης Τζάτσος: ακουστική κιθάρα

Στράτος Σπηλιωτόπουλος: ακουστική/ηλεκτρική κιθάρα

 

Είσοδος: 10 € με μπύρα ή κρασί

Ώρα έναρξης 21.30

 

ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ «XYTHΡΙΟ»

THEATRE & ART CAFÉ

http://www.facebook.com/XYTHPIOTheatreArtCafe

Ιερά Οδός 44 (5 λεπτά από το Μετρό του Κεραμεικού)

Τηλέφωνο 210 -34 12 313

 

Το bar του «Χυτηρίου» λειτουργεί καθημερινά ανεξαρτήτως εκδηλώσεων.

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.