Η ΝΔ ΣΤΗΝ ΚΥΒΈΡΝΗΣΗ 14% ΤΟ ΠΑΣΟΚ 2,5% ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΊΑ 14%+2,5 ποσο μας κανει; ΑΡΑ (14%+2,5%= 51%) ΝΕΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ!!!

alt
Facebook
Twitter
LinkedIn

του Άκη Ρούσου

14%+2,5 ποσο μας κανει; ΑΡΑ (14$+2,5= 51%) ΝΕΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ Αν κάποιος θέλει να δει με καθαρό βλέμμα τον Ανασχηματισμο της νέας Κυβέρνησης θα δει όλη αυτήν την οσμή (μπόχα) που βγαίνει από την πλευρά του Μεγάρου Μαξίμου που φτάνει μέχρι την Κατερίνη. Πάμε να δούμε τα πράγματα από την αρχή. Τι είπε στην ουσία ο Βενιζέλος στον Σαμαρά;

 

Η κυβερνάω εγώ και με τους όρους που θέλω, η δεν αποφεύγεις τις εκλογές, και φυσικά με τα επακόλουθα να σε μαλώσει η Μερκελ και να μην πάρεις και την δόση, αλλά να κάνεις και ζημιά στο ΛΑΪΚΌ ΚΌΜΜΑ της ΑΓΓΕΛΑΣ που έχει εκλογές τον Σεπτέμβρη. Επίσης, αν γυρίσουμε πίσω στο παρελθόν θα δούμε ότι το υπουργείο που πήρε ο υιός ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ, είναι μια επιταγή ακάλυπτη που ήρθε να εξοφληθεί ετεροχρονισμένα.

Εξηγώ αμέσως και το γιατί. Θυμάστε όταν ο Σαμαράς έριξε τον ΜΗΤΣΟΤΆΚΗ από την εξουσία; Πρέπει να το θυμάστε οι παλαιότεροι. Ε τώρα θα τον άφηνε ακάλυπτο τον ΚΥΡΙΑΚΟ (χωρις ενα υπουργειο) ο ΣΑΜΑΡΑΣ; ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ. Αλλά και κάτι άλλο. Θυμάστε που ο ΚΩΣΤΑΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ δεν ήθελε να δει στα μάτια του τον Αντώνη Σαμαρά; αλλά μετά τον δέχθηκε και μάλιστα σαν Αρχηγό της ΝΔ; Τι να άλλαξε άραγε; Μπας λέω μπας και ετοιμάζεται οι οικογένεια ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ να μπει πιο δυναμικά στα πράγματα (ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ) και με έναν ακόμη εκβιασμό; λίγο αργότερα; Όταν δηλαδή δεν θα γίνουν τα χατίρια και της ΝΤΟΡΑΣ να τραβήξει από μέσα τους 6 δικούς της ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ και έτσι ο Σαμαράς να είναι πάντα αιχμάλωτος; ΤΙ ΟΜΟΡΦΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΜΠΑΜΠΑ!!! ΟΜΟΡΦΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΗΘΙΚΟΣ ΑΓΓΕΛΙΚΑ ΠΛΑΣΜΕΝΟΣ.

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.