Στην εντατική ο Αντρέας Μπάρκουλης

alt
Facebook
Twitter
LinkedIn

Με οξύ πνευμονικό οίδημα στην εντατική ιδιωτικής κλινικής στο Αιγάλεω νοσηλεύεται από χθες ο πιο αγαπημένος ζεν πρεμιέ του ελληνικού κινηματογράφου, ο Ανδρέας Μπάρκουλης.

Η κατάσταση του δημοφιλούς καλλιτέχνη, που ταλαιπωρείται χρόνια με προβλήματα υγείας, κρίνεται από τους θεράποντες ιατρούς του σταθερή, αλλά κρίσιμη.

«Αγαπημένοι μου φίλοι? Ο Ανδρέας βρίσκεται στην εντατική μετά από οξύ πνευμονικό οίδημα? Ηθελα να το μάθετε από εμένα γιατί είστε ό,τι πιο σημαντικό στη ζωή μου, μετά φυσικά την οικογένειά μου? Σας ευχαριστώ και σας αγαπώ πολύ», ήταν η ανάρτηση της συζύγου του Μαρίας Μπάρκουλη στο Facebook.

Την ανάρτηση αυτή επέλεξε να συνοδεύει ένα βίντεο με τους στίχους του τραγουδιού του Δημήτρη Μητροπάνου «Οταν έχω εσένα». Φίλοι της στο γνωστό μέσο κοινωνικής δικτύωσης έσπευσαν να αφήσουν μηνύματα για να στηρίξουν τη Μαρία Μπάρκουλη και να ευχηθούν περαστικά στον Ανδρέα Μπάρκουλη.

Ο Ανδρέας Μπάρκουλης γεννήθηκε στον Πειραιά στις 4 Αυγούστου του 1936. Σπούδασε υποκριτική και κατά την αποφοίτησή του χαρακτηρίστηκε εξαιρετικό ταλέντο. Εμφανίστηκε για πρώτη φορά στο θέατρο το 1956 και στον κινηματογράφο το αμέσως επόμενο έτος με την ταινία «Μαρία Πενταγιώτισσα».

Ενα μικρό διάστημα της ζωής του το πέρασε στις ΗΠΑ, όπου ασχολήθηκε επαγγελματικά με το τραγούδι. Υπήρξε ένας από τους γοητευτικότερους ζεν πρεμιέ της δεκαετίας του ’60. Ενδεικτικό της αίγλης του αυτής είναι το σλόγκαν: «Κορίτσια, ο Μπάρκουλης!».

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.