ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο ΣΠΥΡΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΑΖΗΤΑ ΤΗΝ… ΑΛΗΘΕΙΑ

alt
Facebook
Twitter
LinkedIn

Από τον Παναγιώτη Μουλόπουλο

Αλλαγές στην επαγγελματική του ζωή κάνει ο Σπύρος Παπαδόπουλος ενόψει της νέας καλλιτεχνικής περιόδου. Μπορεί τηλεοπτικά να παραμένει αβέβαιο το μέλλον της εκπομπής «Στην υγειά μας» λόγω των εξελίξεων στην δημόσια τηλεόραση, όμως θεατρικά όλα βαίνουν καλώς.

Από τη Θεσσαλονίκη και το Αριστοτέλειο θα ξεκινήσει η νέα σεζόν (16 Οκτωβρίου η ημερομηνία έναρξης των παραστάσεων) για τον γνωστό ηθοποιό και την ομάδα του. Εκεί θα παρουσιάσουν για 4 εβδομάδες την «Κωμωδία του τυχαίου θανάτου ενός αναρχικού» για να ακολουθήσει τον Νοέμβριο-Δεκέμβριο η Αθήνα και η νέα θεατρική στέγη του Παπαδόπουλου, το Θέατρο Κάππα.

Όπως σας γράψαμε πρόσφατα, πληροφορίες ήθελαν από τον Γενάρη του ’14 να παρουσιάζει ένα νέο έργο. Σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες του magazineofmedia.blogspot.com το έργο που πρόκειται να ανεβάσει ο Σπύρος Παπαδόπουλος είναι το «La verite» του 34χρονου Florian Zeller. Μάλιστα ο ελληνικός τίτλος –σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες- όπως όλα δείχνουν θα ακούει στον τίτλο «Μου λες αλήθεια?».

Η «διαδρομή» του έργου ξεκίνησε το 2011 με την ταυτόχρονη πρεμιέρα σε Γαλλία και Γερμανία, για να ακολουθήσει η Ισπανία και η Αγγλία. Σύμφωνα με το κείμενο, ο Michel είναι παντρεμένος αλλά εξαπατά τη σύζυγο του για 6 μήνες με την Alice, η οποία είναι σύζυγος του καλύτερου του φίλου, Paul. Προσπαθώντας να κρατήσει και τις δύο, δημιουργείται ένα γαϊτανάκι παρεξηγήσεων και αναζήτησης της… αλήθειας.

Μέχρι στιγμής ο Σπύρος Παπαδόπουλος έχει «κλείσει» τον Τάσο Γιαννόπουλο να βρίσκεται στο πλευρό του.

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.