Θέμα ημερών η γνωστοποίηση από το ΚΚΕ του υποψήφιου ιδιοκτήτη του «902»

alt
Facebook
Twitter
LinkedIn

Εκπνέει εντός των επόμενων ημερών η προθεσμία για την ενημέρωση του ΕΣΡ σχετικά με τον υποψήφιο αγοραστή του «902». 

Ο νόμος ορίζει ότι σε περίπτωση αγοραπωλησίας ΜΜΕ, το Συμβούλιο πρέπει να ενημερωθεί εντός δέκα ημερών.

Όπως υπενθυμίζουν στο σχετικό ρεπορτάζ Τα Νέα του Σαββάτου, το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης θα ελέγξει τα σχετικά έγγραφα και στη συνέχεια θα καλέσει σε ακρόαση τους ενδιαφερόμενους.

Στη συνέχεια ελέγχει τα μέσα χρηματοδότησης της εταιρείας και γνωμοδοτεί αναλόγως: είτε για την έγκριση της μεταβίβασης είτε για την ανάκληση της άδειας.

Την ίδια ώρα, μαίνεται η σύγκρουση ΚΚΕ-ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή τις εξελίξεις. Όπως γράφει το «Έθνος», ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης ζήτησε από την ηγεσία του ΚΚΕ «που δεν σηκώνει μύγα στο σπαθί της σε θέματα αριστερής συνέπειας, όπως η ίδια ισχυρίζεται, πλήρη διαφάνεια και πλήρεις εξηγήσεις».

Στις αναφορές των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ έρχονται απαντήσεις από τις σελίδες του «Ριζοσπάστη», ενώ και στο site του 902 γίνονται αναφορές στην υπόθεση. Χαρακτηριστικό το σχόλιο με τίτλο «Καρφί στο μάτι τους το ΚΚΕ και η φωνή του».

Αλλά και από τον δικτυακό τόπο www.iskra.gr γίνονται αναφορές στην υπόθεση της πώλησης, ενώ δίνονται απαντήσεις σε σχόλια του www.902.gr.

Το θέμα της πώλησης του «902» κυριαρχεί την τελευταία εβδομάδα και στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης με σχόλια, ιδιαίτερα καυστικά σε ορισμένες περιπτώσεις.

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.