Άννα Μπουρμά στη Νέα Μάκρη

alt
Facebook
Twitter
LinkedIn

Η Άννα Μπουρμά δεν θέλει πια συστάσεις. Είναι όμως τις ερμηνεύτριες που κάνει αργά και σταθερά βήματα στη ελληνική μουσική και μελετάει πάντοτε το τι θα τραγουδήσει.  Φέτος το καλοκαίρι ήταν εδώ, σε λίγες εμφανίσεις αλλά και σημαντικές. Όπως   το  Σαββάτο 24 Αυγούστου καλείτε από την Κοινωφελή επιχείρηση Δήμου Μαραθώνα  να μαγέψει με την μοναδική φωνή της τα υπέροχα τραγούδια της και την σκηνική της παρουσία.

 

Μπροστά στην θάλασσα με την ανατολή του Αυγουστιάτικου φεγγαριού θα είναι μια βραδιά γεμάτη συναισθήματα !!! Η καλλιτέχνιδα θα μοιράσει για άλλη μια φορά μουσικά όργανα από ανακυκλώσιμα υλικά, κάτι που το κάνει σε κάθε παράσταση και είναι ένα σημείο που το κοινό το λατρεύει και δίνει τον δικό του ρυθμό στα ιδικά διαμορφωμένα τραγούδια !

Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει τραγούδια από τον πρώτο προσωπικό της δίσκο Τα Ρόδα Της Αυλής που είδη έχει μεγάλη απήχηση. Το ντουέτο ΟΝΕΙΡΟΠΟΛΟΣ με τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα της Άννας Μπουρμά είδη έχει αγαπηθεί από πολύ κόσμο αλλά και από πολλούς ραδιοφωνικούς σταθμούς της Ελλάδας και της Κύπρου, άλλα τραγούδια που θα ακουστούν είναι επίσης αγαπημένα σε όλους μας από Χαρούλα Αλεξίου, Αλκίνοο Ιωαννίδη, Σωκράτη Μάλαμα, Ορφέα Περίδη, Ελένη Τσαλιγοπούλου κα.

Στο πρόγραμμα συμμετάσχει ο τραγουδοποιός Τάκης Μπουρμάς με γνωστά τραγούδια  του όπως το πολύ αγαπημένο σε όλους ‘’Μη Γυρίσεις’’ που ερμήνευσαν οι Αφοί Κατσιμίχα

Τέλος πολλές εκπλήξεις περιμένουν το κοινό !!


Μαζί της θα είναι:

Κιθάρα ακουστική : Tάκης Μπουρμάς

Κιθάρα : Γιάννης Ακτύπης

Μπάσο : Πέτρος Βασειλιάδης

Κρουστά: Βασίλης Κατσαμπέλας

Θα χαρούμε να σας δούμε όλους εκεί !


 

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.