Καλατζής και Ανδρέου σηκώνουν την αυλαία των Αισχυλείων

alt
Facebook
Twitter
LinkedIn

Ο Γιώργος Ανδρέου και ο Γιώργος Καζαντζής με τους οποίους αρχίζουν εφέτος τα Αισχύλεια, θα  παρουσιάσουν ένα κύκλο από γνωστά τραγούδια τους, επιτυχίες με τις φωνές της Μελίνας Κανά, του Βασίλη Λέκκα και με την μαγική συνοδεία των πιάνων τους. Οι δύο συνθέτες, άλλοτε ο καθένας μόνος του και άλλοτε οι δύο μαζί θα παίξουν τα τραγούδια τους απέριττα.

Μεταξύ άλλων θ’ ακουστούν τα τραγούδια : …«Μικρή πατρίδα» ..«Ήταν αέρας».. «Άγιος ο έρωτας» …«Σαν καταιγίδα»…«Εγώ με την αγάπη μάλωσα» …«Σεντόνια δίχτυα» …«Τις θάλασσες σταμάτα»… «Χειμωνανθός» …«Γράμμα στον κο Νίκο Γκάτσο».. «Φωτιά κι’ αρμύρα» «Να μ’ αγαπάς» …

Το εφετινό Φεστιβάλ των Αισχυλείων περιλαμβάνει 26 εκδηλώσεις, από τις οποίες 9 θεατρικές, 7 μουσικές, καθώς και βδομάδα ελληνικού κινηματογράφου από τις 23 – 30 Σεπτεμβρίου με 8 προβολές ταινιών σημαντικών σκηνοθετών του ελληνικού κινηματογράφου, καθώς και  2 εικαστικές εκδηλώσεις με εκθέσεις που πραγματοποιούνται ειδικά για τα Αισχύλεια και παρουσιάζονται μόνο στην Ελευσίνα.

Η εφετινή εγκατάσταση που θα εγκαινιασθεί στο Παλαιό Ελαιουργείο την 1η Σεπτεμβρίου και θα διαρκέσει ως τις 13 Οκτωβρίου φέρει την υπογραφή του καλλιτέχνη Νίκου Ναυρίδη, με τίτλο  … Try again. Fail again. Fail better (… Προσπάθησε πάλι, απότυχε πάλι, απότυχε καλύτερα). Πρόκειται για έργο που θα δημιουργηθεί  ειδικά για το Παλαιό Ελαιουργείο.

Παράλληλα με την έκθεση του Νίκου Ναυρίδη και στις ίδιες ημερομηνίες 1 Σεπτ. – 13 Οκτωβρίου, η Λίζη Καλλιγά θα παρουσιάσει τη δική της δουλειά στο Πολιτιστικό Κέντρο Λ. Κανελλόπουλος με τίτλο «Σκοτεινά όνειρα».

 

Είσοδος ελεύθερη

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.