«με λογισμό και μ’ όνειρο» Έφυγαν όσοι πήγαν στο Ηρώδειο για ν’ ακούσουν Μαρκόπουλο

alt
Facebook
Twitter
LinkedIn

Την Κυριακή, 1η Σεπτεμβρίου, το Ηρώδειο άνοιξε και πάλι με μία εξαιρετική συναυλία: ο μεγάλος συνθέτης Γιάννης Μαρκόπουλος ανέβηκε στη σκηνή του Ωδείου Ηρώδου Αττικού με νέους και παλιούς του συνεργάτες, χαρίζοντας σε χιλιάδες θεατές ένα συγκινητικό και μοναδικό ταξίδι στο χρόνο.

Οι θεατές του κατάμεστου Ηρωδείου είχαν τη δυνατότητα να απολαύσουν αγαπημένες και αξέχαστες επιτυχίες του συνθέτη όπως: «Μαλαματένια λόγια», «Ζαβαρακατρανέμια», «Χίλια μύρια κύματα», «Παραπονεμένα λόγια», «Μητέρα μεγαλόψυχη» «Πειρασμός», « Ελλάδα (Λένγκω)», « Φάμπρικα» « « Τα λόγια και τα χρόνια», «Η μάνα του Αλέξανδρου» κ.α.

Τραγούδια που ερμήνευσαν με το με τον δικό τους μοναδικό τρόπο ο Γιώργος Νταλάρας, η Νατάσα Μποφίλιου, ο Vassilikos, ο Χαράλαμπος Γαργανουράκης, ο Λάκης Χαλκιάς, ο πρωτοψάλτης Γιώργος Ναούμ και η σοπράνο Έλενα Κελεσίδη.

Το μοναδικό σύνολο των παραπάνω ερμηνευτών συμπλήρωσαν: ο  διάσημος  βέλγος φλαουτίστας  Marc  Grauwels, η περίφημη αυλήτρια του Νέι  Σύλβια Κουτρούλη, 16μελής χορωδία, το 8μελές Βυζαντινό ΣύνολοΤΕΤΤΙΞ και η  Oρχήστρα  Παλίντονος Αρμονία .


Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.