«ΑΝΟΙΧΤΟ ΖΕΥΓΑΡΙ … εντελώς ορθάνοιχτο» για 5η χρονιά

alt
Facebook
Twitter
LinkedIn

Για πέμπτη θριαμβευτική χρονιά κι από το Σάββατο 19 Οκτωβρίου στο Θέατρο Κάτω από τη Γέφυρα στον Πίσω Χώρο, θα επαναληφθεί η παράσταση «ΑΝΟΙΧΤΟ ΖΕΥΓΑΡΙ… εντελώς ορθάνοιχτο» του Ντάριο Φο, σε διασκευή και σκηνοθεσία Νίκου Δαφνή και με πρωταγωνιστές τον Κώστα Κλαδη και την Κωνσταντίνα Σαραντοπούλου. 

Ο μεγάλος Νομπελίστας συγγραφέας και performer Ντάριο Φο, βάζει στο στόχαστρό του το «κίνημα»(;) των «ανοιχτών σχέσεων», που στη δεκαετία του ’70 απασχόλησε πολύ την… αριστερή (;) διανόηση στην Ιταλία (και όχι μόνο).Ο Βιτόριο («άτακτος», όπως πολλοί «Βιτόριο»)  είναι παντρεμένος με την Αντωνία, που (όπως κάθε «Αντωνία») θέλει τον άντρα της καλό σύζυγο, καλό πατέρα και (κυρίως)… μόνο γι’ αυτήν. Ο Βιτόριο όμως – σαν πολιτικοποιημένος άνθρωπος και καλός «αριστερός»  οφείλει όχι μόνο να  θέσει σε…  ιδεολογικοπολιτικό υπόβαθρο τις «αταξίες» του, αλλά και να «δώσει γραμμή» στην Αντωνία να κάνει το ίδιο, αφού μόνο έτσι θα μπορούσαν να σώσουν το γάμο τους.

Οι προσπάθειες πετυχαίνουν. Μόνο που η Αντωνία  – όπως πολλές «Αντωνίες» άλλωστε – ερωτεύεται. Κι εκεί, αρχίζει το πρόβλημα… και η παράστασή μας.

 

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ :

Διασκευή – σκηνοθεσία : Νίκος Δαφνής

Σκηνικά- Κοστούμια: Κώστας Κουρμουλάκης

Μουσική επένδυση : Κωνσταντίνα Σαραντοπούλου

 

 

ΠΑΙΖΟΥΝ :

Κώστας Κλάδης, Κωνσταντίνα Σαραντοπούλου, Μαρία Χριστοδούλου

 

 

ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΗΛΗ ΘΕΑΜΑΤΩΝ :


Ημέρες και ώρες παραστάσεων :

Σάββατο: 21:15

Κυριακή: 21:15

 

Τιμές Εισιτηρίων:

Γενική είσοδος: 12 ευρώ

Μειωμένο: 7 ευρώ (φοιτητικό, ανέργων, συνταξιούχων)

 

Διάρκεια: 80 λεπτά

 

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.