Ακύρωσαν την συναυλία τους Κότσιρας – Μικρούτσικος, Μητσιά θέλοντας να εκφράσουν την οργή τους για το Θάνατο του Παύλου

alt
Facebook
Twitter
LinkedIn

Ο Θάνος Μικρούτσικος, ο  Μανώλη Μητσιά, ο  Γιάννη Κότσιρα, ο  Δημήτρη Μπάση  και η Ρίτα Αντωνοπούλου, αποφάσισαν να ακυρώσουν τη συναυλία της Δευτέρας, στο θέατρο Βράχων , μετά από τη δολοφονία του Παύλου Φέσσα από Χρυσαυγίτη.

 

Η ανακοίνωση τους λέει:

Σκοπεύαμε να ολοκληρώσουμε τη φετινή θριαμβευτική περιοδεία της  παράστασης “Πάντα γελαστοί και γελασμένοι” με μια συναυλία γιορτή στο θέατρο Βράχων του Βύρωνα, τη Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου. Τα τελευταία γεγονότα στο Πέραμα, στο Μελιγαλά και ιδίως η άγρια δολοφονία του συναδέλφου Παύλου Φύσσα από ναζιστές δολοφόνους της «Χρυσής Αυγής», μας πλημμύρισαν όλους με  θλίψη και οργή. Το λιγότερο που έχουμε να κάνουμε για την μνήμη του Παύλου Φύσσα είναι εκείνο το βράδυ να μην γίνει γιορτή και ο ήχος μας να σιωπήσει. Το περισσότερο είναι η καθημερινή επαγρύπνηση ενάντια στο φασισμό και στο ναζισμό.  «Μεγάλο ποτάμι φουσκωμένο η οργή του λαού». Σ΄ αυτό πρέπει να είμαστε όλοι μαζί.


– Θάνος Μικρούτσικος ,  Μανώλης Μητσιάς, Γιάννης Κότσιρας, Δημήτρης Μπάσης, Ρίτα Αντωνοπούλου

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Για όσους έχουν αγοράσει εισιτήρια:

Η επιστροφή των χρημάτων στους κατόχους εισιτηρίων θα γίνει ως εξής:

1. Για όσους αγόρασαν με πιστωτική κάρτα από το  internet – viva.gr ή από κάποιο άλλο σημείο προπώλησης: τα χρήματα θα επιστραφούν αυτόματα στο λογαριασμό τους από τη Viva.

2. Για όσους αγόρασαν εισιτήρια με μετρητά απο τα Public, Seven Spots, Παπασωτηρίου και από τα σημεία προπώλησης του Φεστιβάλ Βύρωνα: την  ημέρα της συναυλίας Δευτέρα 23/9 απο το ταμείο του Θεάτρου Βράχων, ώρα 19.00-22.30 με την επίδειξη του εισιτηρίου τους.


Για οποιaδήποτε πληροφορία ή διευκρίνηση:

Menta Art Events 210 8617577

Cricos Productions 210 6109513

Viva.gr 11876

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.