Η Άννα Μπουρμά «Ονειροπολεί» στο Mikes Iris Bar

alt
Facebook
Twitter
LinkedIn

H Άννα Μπουρμά ήρθε και θα μείνει, στις καρδιές μας και στις προτιμήσεις μας. Έτσι μετά από ένα επιτυχημένο καλοκαίρι ξεκινάει τις παραστάσεις της στην Αθήνα από το ‘’Mikes Iris Bar’’ το Σαββάτο 9 Νοεμβρίου στις 22:30 ώρα.

 

Με ανανεωμένη διάθεση και ανανεωμένο πρόγραμμα θα συγκινήσει για άλλη μια φορά το κοινό της που κάθε φορά γίνεται όλο και περισσότερο. Θα έχουμε λοιπόν όσοι βρεθούμε εκεί την ευκαιρία να την απολαύσουμε σε τραγούδια από τον πρώτο προσωπικό της δίσκο Τα Ρόδα Της Αυλής που ήδη έχει μεγάλη απήχηση, (το ντουέτο ΟΝΕΙΡΟΠΟΛΟΣ με τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα της Άννας Μπουρμά ήδη έχει αγαπηθεί από πολύ κόσμο αλλά και από πολλούς ραδιοφωνικούς σταθμούς της Ελλάδας και της Κύπρου ), αλλά και σε τραγούδια πολλών αγαπημένων συνθετών.

Στο δεύτερο μέρος του προγράμματος περιμένει το κοινό μια μεγάλη και διαδραστική έκπληξη ! Το μοίρασμα των κρουστών οργάνων από ανακυκλώσιμα υλικά όπου το κοινό έχει την δυνατότητα να συνοδέψει την καλλιτέχνιδα σε έντονους ρυθμούς.

Τέλος στο πρόγραμμα συμμετάσχει  ένας αρκετά σημαντικός τραγουδοποιός, ο Τάκης Μπουρμάς. Έτσι για να σας θυμίσουμε ότι υπογράφει πολλά τραγούδια των Κατσιμιχέων, Μαχαιρίτσα, Λιδάκη, Νταλάρα και άλλων εκλεκτών τραγουδιστών.

 

Μαζί της

Κιθάρα κλασσική και φωνή : Tάκης Μπουρμάς

Κιθάρα ακουστική : Γιάννης Ακτύπης

Μπάσο : Πέτρος Βασιλειάδης

Κρουστά : Βασίλης Κατσαμπέλας

 

 

Διεύθυνση : Σινώπης 6 πύργος Αθηνών Αμπελόκηπους Τηλέφωνο : 210-7776797
Γενική είσοδος 8 ευρώ με μπύρα ή κρασί Θα χαρούμε να σας δούμε όλους εκεί !

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.