Μισέλ εσύ σούπερ σταρ

alt
Facebook
Twitter
LinkedIn

Του Χρήστου Βλαχογιάννη

Με όνομα βαρύ σαν ιστορία ο Μισέλ κάνει τη μία γκάφα μετά την άλλη. Σαν να θέλει στα 60 του, να ζήσει την εφηβική επανάσταση που η αστική καταγωγή δεν του επέτρεπε και τώρα λάγνα την λιμπίζεται.

Αλήθεια, τι οξύμωρο! Ένας πρώην υπουργός Μεταφορών με φορτωμένο στις πλάτες του το μισό Κώδικα Οδικής Κυκλοφορία. Σενάριο βγαλμένο από τον πιο νοσηρό εγκέφαλο με κωδικό όνομα τριτοκοσμική Ελλάδα…

Δήλωσε συνταξιούχος που πλήττεται από την κρίση. Μίλησε για «κακή ώρα» – βλέπε πλαστές πινακίδες – και πραγματικά είναι να τον λυπάσαι που μετά από 24 χρόνια στην πολιτική, δύο συντάξεις, 28 ακίνητα και οικογενειακό εισόδημα περίπου 140.000, αδυνατεί να καταβάλει τα 4.540 ευρώ που χρειάζονται για να «τσουλάει» νόμιμα το υπερπολυτελές τζιπ του.

Ο Μισέλ δεν έγινε αδίκως περίγελος στα social media. Όχι από καμία ρεβανσιστική τάση αιμοδιψών πολιτών που ζουν για να δουν κρεμασμένο στα μανταλάκια έναν «τζακάτο» πολιτικό, αλλά επειδή νιώθουν ότι τούτες και πολλές ακόμα «καουμπόικες» συμπεριφορές αυτών οι οποίοι βρίσκονται στην εξουσία τα τελευταία 40 και βάλε χρόνια, είναι που οδήγησαν την πατρίδα μας στα σημερινά χάλια.

Ο Μιχάλης Λιάπης έχει δώσει πολλές αιτίες και ουχί αφορμές. Από το περιβόητο ταξίδι με τον Χριστοφοράκο, το σκάφος που δηλώθηκε ως φορτηγό, τη διεκδίκηση του ΕΚΑΣ  μέχρι τις πλαστές πινακίδες, δείχνει τη νοοτροπία της ανίκητης εξουσίας η οποία όλα τα αλέθει και τα πολτοποιεί στο πέρασμά της.

Αυτές οι συμπεριφορές είναι που στρέφουν δυστυχώς τους Έλληνες στη Χρυσή Αυγή. Μόνο τυχαίο δεν είναι ότι στην τελευταία δημοσκόπηση της ΜRB το 8,9% που θα δηλώνει πρόθεση ψήφου, τονίζει ότι το κάνει συνειδητά για αντίδραση στην απέναντι όχθη.

Και όσο θα βγαίνουν στο προσκήνιο καινούργιοι Λιάπηδες, Τσοχατζόπουλοι και πολλοί πολλοί άλλοι, τόσο θα γινόμαστε βορά στην χαοτική πολιτική ανυπαρξία μας…

Υ.Γ: Μισέλ τσάμπα έγινες ρεντίκολο της κοινωνίας, καθώς τα «φράγκα» που θα έδινες για μπαταρία, είναι λιγότερο από τη βενζίνη που ξόδεψες για να της γεμίσεις τα στοιχεία.

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.