Γαλλία: Σάλος για την «κρυφή ερωμένη» του Φρανσουά Ολάντ

Facebook
Twitter
LinkedIn

Με ένα…καυτό θέμα που ταράζει τα νερά, κυκλοφορεί σήμερα στη Γαλλία το εβδομαδιαίο περιοδικό “Closer” που χαρίζει στους αναγνώστες 7…σπαρταριστές σελίδες με πολλές αποκαλυπτικές φωτογραφίες για τον «μυστικό έρωτα του προέδρου». Ο λόγος για την φημολογούμενη σχέση του Φρανσουά Ολάντ με την 41χρονη ηθοποιό Ζιλί Γκαγιέ.

Το περιοδικό στην σημερινή ειδική έκδοσή του, αναφέρει ότι ο πρόεδρος δεν είναι πλέον μαζί με την σύντροφό του, Βαλερί Τριαρβελέρ, αλλά χαίρεται τον έρωτά του με τη Γαλλίδα ηθοποιό.

Το Closer έχει αναρτήσει στην ιστοσελίδα αποσπάσματα της έντυπης έκδοσης του όπου αναφέρεται μεταξύ άλλων ότι ο Ολάντ συναντιέται μυστικά κάθε εβδομάδα με την Γκαγιέ, γεγονός που εκτός των άλλων εγείρει και ζήτημα ασφάλειας του προέδρου όπως επισημαίνεται.

Οι φωτογραφίες του ρεπορτάζ δείχνουν έναν άνδρα που μοιάζει με έναν από τα μέλη της προσωπικής φρουράς του Γάλλου προέδρου και έναν δεύτερο με μαύρο κράνος -που φέρεται να είναι ο 59χρονος Ολάντ. Οι δυο φθάνουν και να αναχωρούν από πολυκατοικία στο Παρίσι με scooter, ενώ μια γυναίκα, η οποία σύμφωνα με το δημοσίευμα είναι η εν λόγω ηθοποιός, φαίνεται επίσης να φθάνει και να αναχωρεί από το ίδιο διαμέρισμα.

Γαλλία: Σάλος για την «κρυφή ερωμένη» του Φρανσουά Ολάντ

Η Γκαγιέ είχε κάνει καταγγελία στα τέλη Μαρτίου του 2013 στην εισαγγελία του Παρισιού για να εντοπιστούν εκείνοι που ξεκίνησαν τις φήμες για πιθανή σχέση της με τον Γάλλο πρόεδρο.Το 2012 η ηθοποιός συμμετείχε σε ένα βίντεο της προεκλογικής εκστρατείας του Ολάντ όπου περιέγραφε τον τότε υποψήφιο ως άνθρωπο «ταπεινό , εξαιρετικό, που πραγματικά ακούει».

Όπως αναφέρει η Monde, αντιδρώντας στο δημοσίευμα, ο Φρανσουά Ολάντ, μιλώντας ως ιδιώτης και όχι με την ιδιότητα του προέδρου, εξέφρασε την βαθιά του θλίψη για την παραβίαση της προσωπικής του ζωής «στην οποία έχει δικαίωμα όπως κάθε πολίτης», σημειώνοντας παράλληλα ότι εξετάζει τους τρόπους με τους οποίους θα απαντήσει στο δημοσίευμα, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο να απευθυνθεί στην δικαιοσύνη.

 

Ο αρχηγός του γαλλικού κράτους διατηρεί πολύχρονη σχέση με τη δημοσιογράφο Βαλερί Τριερβελέρ, ενώ επί 3 δεκαετίες ζούσε με την πρώην προεδρική υποψήφιο των Σοσιαλιστών, Σεγκολέν Ρουαγιάλ, με την οποία έχουν αποοκτήσει τέσσερα παιδιά.

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.