«ΑΛΛΙΩΣ»η νέα δισκογραφική δουλειά της Δήμητρας Γαλάνη και του Παρασκευά Καρασούλου

alt
Facebook
Twitter
LinkedIn

Η Μικρή Άρκτος, η NORTH KNOT και η ΙΑΝΟS ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΕΧΝΗΣ παρουσιάζουν τη νέα δισκογραφική δουλειά της ∆ήμητρας Γαλάνη και του Παρασκευά  Καρασούλου με τίτλο ΑΛΛΙΩΣκαθώς και την ομότιτλη εικαστική έκθεση με τα έργα που δημιούργησαν οι Λίλα Σωτηρίου & Ανδρέας Γεωργιάδης ειδικά για την έκδοση του CD.

Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2014, ώρα 20:30, IANOS,  Σταδίου 24 – Αθήνα

 

Είσοδος  ελεύθερη

Διάρκεια έκθεσης: 3 Φεβρουαρίου έως 1 Μαρτίου 2014

 

«Αλλιώς»η έκθεση της Λίλας Σωτηρίου & Ανδρέα Γεωργιάδη

Αλλιώς, ο κόσμος είναι αλλιώς

κι ένας ληστής καιρός το σχέδιο έχει κλέψει

Η ΙΑΝΟS Αίθουσα Τέχνης, παρουσιάζει την εικαστική έκθεση της Λίλας Σωτηρίου και του Ανδρέα Γεωργιάδη, με τίτλο «Αλλιώς» από τις 3 Φεβρουαρίου έως την 1η Μαρτίου 2014.

Το «Αλλιώς» είναι μια ενότητα από 18 εικαστικά έργα που φιλοτεχνήθηκαν από κοινού από τους δύο καλλιτέχνες, ειδικά για την έκδοση του ομότιτλου νέου άλμπουμ της Δήμητρας Γαλάνη και του Παρασκευά Καρασούλου, που κυκλοφορεί την ημέρα των εγκαινίων της έκθεσης από τη Μικρή Άρκτο και την North Knot.

Φωτογραφία και ζωγραφική, συνδιάζονται με μοναδικό τρόπο από τους δύο καλλιτέχνες και δημιουργούν μια γοητευτική συνομιλία με τη μουσική και το λόγο του «Αλλιώς».

Η φωτογράφος Λίλα Σωτηρίου και ο ζωγράφος Ανδρέας Γεωργιάδης, οι οποίοι και συνυπογράφουν τα έργα, προτείνουν μια εύθραυστη εικαστική γλώσσα, που ισορροπεί ανάμεσα στις δυο τέχνες, με ασαφή όρια μεταξύ τους, συντάσσοντας ποιητικές ατμόσφαιρες, συμβολισμούς μεταφορών και πολλαπλές αναγνώσεις των ιστοριών των τραγουδιών.

Διάρκεια έκθεσης: 3 Φεβρουαρίου – 1 Μαρτίου 2014 Ώρες Λειτουργίας: Δευτέρα έως Σάββατο 10.00-21.00

 

 

IANOS Αίθουσα Τέχνης

Καλλιτεχνική διεύθυνση: Μικρή Άρκτος

Επιμέλεια: Ίρις Κρητικού




Σταδίου 24 – Αθήνα | τηλ. 210 3217810 |

ώρες λειτουργίας: ∆ευτέρα – Σάββατο 10.00-21.00   |

www.ianos.gr,  www.mikri-arktos.gr

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.