Πέθανε η σταρ του Χόλιγουντ Σίρλεϊ Τεμπλ

alt
Facebook
Twitter
LinkedIn

Στα 85 της έτη άφησε την τελευταία της πνοή, η μεγάλη σταρ του Χόλιγουντ, Σίρλεϊ Τεμπλ. H διάσημη ηθοποιός πέθανε την Δευτέρα, στο σπίτι της, στο Γουντσάιντ της Καλιφόρνια, από φυσικά αίτια.

«Ήταν μαζί με την οικογένειά της και τους ανθρώπους που την φρόντιζαν Την χαιρετίζουμε για μια ζωή εξαιρετικών επιτευγμάτων ως ηθοποιού, διπλωμάτη και ως την αγαπημένη μας μητέρα, γιαγιά και προγιαγιά» αναφέρεται στην ανακοίνωσή για τον θάνατό της.

Η ηθοποιός, γεννημένη στις 23 Απριλίου του 1928, ξεκίνησε την καριέρα της ως ένα από τα παιδιά-θαύματα του Χόλιγουντ την δεκαετία του 1930.

H μικρή Σίρλεϊ με τις ξανθιές μπούκλες, τα χαρακτηριστικά λακάκια και τις ικανότητές της στο χορό, μάγεψε το κοινό κατά την διάρκεια της μεγάλης ύφεσης και επί τέσσερα χρόνια ήταν η μεγαλύτερη σταρ του Χόλιγουντ. Στο πρόσωπό της, όλοι έβλεπαν το γλυκό, αθώο κοριτσάκι που θα ήθελαν να έχουν για κόρη τους.

 

Μετά από μια περίοδο αποχής, επανήλθε στο προσκήνιο ως πετυχημένη επιχειρηματίας και πολιτικός, συνιστώντας ένα από τα σπάνια παραδείγματα στον λαμπερό κόσμο που Χόλιγουντ που δεν εξαφανίστηκε όταν έσβησαν τα φώτα της κάμερας.

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.