Τα private parties των Oscar

Facebook
Twitter
LinkedIn

Όταν η Σακίρα επιστρέφει στην πατρίδα της, την Κολομβία, για να εγκαινιάσει ένα καινούργιο σχολείο, τότε η λάμψη και το χαμόγελό της κάνουν και αυτές τις αστραφτερές εμφανίσεις στην 86η τελετή απονομής των Oscar να έρχονται σε… δεύτερη μοίρα. Ίσως επειδή το φιλανθρωπικό της έργο στην χώρα της Νότιας Αμερικής είναι πιο σημαντικό από τις glamorous εμφανίσεις, τις αβροφροσύνες και τα ψεύτικα -πολλές φορές- χαμόγελα. 

Η super star άλλωστε της παγκόσμιας μουσικής σκηνής έχει αυτό το χαμόγελο της αθωότητας. Μητέρα πλέον ενός μικρού αγοριού από την σχέση της με τον άσσο της Μπαρτσελόνα Ζεράρ Πικέ, μοιάζει με κοριτσάκι. Η τραγουδίστρια με τα μακριά κατάξανθα μαλλιά και το μοναδικό λίκνισμα στους γοφούς δείχνει αθώα ακόμα και όταν γυρίζει sexy video clips με παρτενέρ την άτακτη, ιδιόρρυθμη Ριάνα.

 

Η myconian Σακίρα και το party Chopard- The Weinstein Company

Όσοι βρίσκονταν άλλωστε στην Μύκονο πριν μερικά καλοκαίρια θυμούνται αυτό το παιδικό, γλυκό, τρυφερό, αθώο χαμόγελο. Η μικροσκοπική κολομβιανή σταρ ήταν ανεβασμένη σε μία «γουρούνα» μαζί με τον Πικέ. Το διάσημο ζευγάρι έκανε βόλτες σε διάφορες περιοχές της Μυκόνου με μια κουστωδία paparazzi να τους ακολουθούν. Η Σακίρα αντίθετα με άλλες stars, ίσως λιγότερο διάσημες από την ίδια, δεν «αντιδρούσε» άσχημα. Μιλούσε στους φωτογράφους και δημοσιογράφους αλλά και στους απλούς κατοίκους του νησιού. Χαμογελούσε συνέχεια… Τα πανέμορφα καλοκαίρια στο Νησί των Ανέμων πλησιάζουν. Με τους Vips να καταφθάνουν. Big stars, billionaires και celebrities από ολόκληρο τον πλανήτη. Υπερπολυτελή yachts , ιδιωτικά αεροπλάνα, super glamorous parties και μία… Σακίρα και πάλι στο κατάλευκο ελληνικό νησί, λίγο μετά το Μουντιάλ της Βραζιλίας. Σε ενοικιαζόμενη υπερπολυτελή βίλλα σε προάστιο της Mykonos.

Ο λάτρης της Μυκόνου, κινηματογραφικός παραγωγός Harvey Weinstein (ήταν πριν δύο χρόνια προσκεκλημένος σε gathering της οικογένειας Μαρινοπούλου σε προάστιο του νησιού) διοργάνωσε μαζί με τον ελβετικό οίκο κοσμημάτων Chopard, big party στο Λος Άντζελες . Η “The Weinstein Company” και η επικεφαλής της Chopard Caroline Scheufele ήταν δύο μοναδικοί οικοδεσπότες (φωτό.). Ένα 24ωρο πριν την τελετή απονομής των Oscar.

Brad Pitt και Angelina Jolie, Portia de Rossi και  Ellen DeGeneres, Donatella Versace και Lady GagaJulia Roberts, Sandra Bullock, Lupita Nyong’o, Charlize Theron, Anne HathawayKate Hudson, Miranda Kerr, Diane Kruger, Emmy Rossum, Jane FondaHelena Christensen, Chanel Iman, Caroline Scheufele, Don Gummer, Meryl Streep, Hilary RhodaOprah Winfrey, Taylor Swift, Caroline Scheufele, Lana Del Rey, Irina Shayk

 

Εκθαμβωτικές εμφανίσεις

Τα μεγαλύτερα αστέρια του παγκόσμιου κινηματογράφου, τραγουδιστές, super models και celebrities ήταν εκεί. Οι ωραιότερες γυναίκες του Hollywood φορούσαν μακριές τουαλέτες διάσημων σχεδιαστών και κοσμήματα του οίκου Chopard. Οι Harvey Weinstein και Caroline Scheufele ανανέωσαν άλλωστε την πολύχρονη, αρμονική συνεργασία τους. Μία συνεργασία η οποία ξεκίνησε εδώ και χρόνια από το Φεστιβάλ των Καννών (ο ελβετικός οίκος σχεδιάζει ως γνωστόν τον Χρυσό Φοίνικα των Καννών).

Διαμάντια, σμαράγδια, ρουμπίνια, πέρλες και ζαφείρια συνόδευαν υπέροχες τουαλέτες των οίκων Dior, Chanel, Balmain, Gucci, Atelier Versace, Armani Privé, Carolina Herrera, Oscar de La Renta, Zac Posen κ.α. Τα αξεσουάρ έφεραν επίσης υπογραφές μεγάλων οίκων. Παπούτσια δωδεκάποντα από δέρμα, φίδι, σατέν από τους Jimmy Choo, Roger Vivier, Brian Atwood . Τα πολυσυζητημένα clutch bags με τα κεντήματα, τις πέτρες, τα κρόσια και τα φτερά τράβηξαν τα flash.

 

Οι καλύτεροι στην τελετή και το party του Vanity Fair

Οι κυρίες ανταγωνίζονταν η μία την άλλη για την καλύτερη εμφάνιση στο κόκκινο χαλί. Ένα παιχνίδι εκατομμυρίων δολαρίων. Κυρίως όμως ένα παιχνίδι εντυπώσεων, ισχύος, εξουσίας. Οι πραγματικά μεγάλοι κερδισμένοι είναι έτοιμοι να υπογράψουν τα επόμενα deals με πολλά μηδενικά στους τραπεζικούς τους λογαριασμούς…

Στις ωραιότερες εμφανίσεις η βραβευμένη με Oscar Α’ γυναικείου ρόλου για την ταινία Blue Jasmin, Κέιτ Μπλάνσετ. Η σταρ φορούσε κεντημένο φόρεμα Armani Privé και ογκώδη σκουλαρίκια με διαμάντια του οίκου Chopard. Ο νικητής του Α’ ανδρικού ρόλου Μάθιου Μακόναχι, πρωταγωνιστής του “Dallas Buyers Club”, φορούσε επίσης ρολόι της τελευταίας ανδρικής κολεξιόν Chopard. Κοσμήματα του ελβετικού οίκου φορούσε επίσης η Πενέλοπε Κρουζ στο party του Vanity Fair, η Τζέιν Φόντα, η Κάρλι Κλος και άλλες.

Στις ωραιότερες εμφανίσεις γενικότερα οι Σαρλίζ Θέρον και Τζένιφερ Λόρενς με τουαλέτες Dior, η Lady Gaga με ροζ ασημί φόρεμα Versace, η Τζούλια Ρόμπερτς με Givenchy , η Λουπίτα Νιόνγκο (βραβείο Β’ γυναικείου ρόλου για το αντιρατσιστικό δράμα «12 χρόνια σκλάβος») με Prada, η Αν Χάθαγουεϊ με Gucci και βέβαια η Αντζελίνα Τζολί με διάφανη τουαλέτα Elie Saab η οποία «έφερε» χρυσές βελόνες. Η Αντζελίνα με το «καινούργιο» της στήθος (μετά την διπλή μαστεκτομή που υπέστη) έλαμπε από ομορφιά δίπλα στον εξαιρετικά γοητευτικό σύντροφό της Μπραντ Πιτ.


Το McQueen της Μπούλοκ, η διαφάνεια της συζύγου DeGeneres και το φορεμα Celia Kritharioti της Κιμ Καρντασιαν

Η μεγάλη χαμένη των Oscar Σάντρα Μπούλοκ (για την ταινία Gravity) φορούσε ένα πολύ κομψό φόρεμα σε blue nuit του Alexander McQueen. Τα σμόκιν της παρουσιάστριας Ellen DeGeneres ήταν όπως πάντα πολύ elegant. Η DeGeneres τόλμησε να ντυθεί πριγκίπισσα του παραμυθιού τυλιγμένη σε ροζ σατεν υφασματα ενώ η εδώ και έξι χρόνια σύζυγος της Portia DeRossi επέλεξε διαφανεια Naeem Khan. Η super celebrity, εκκεντρική σύζυγος του Kanye West και επίσης λάτρης της Μυκόνου, Κιμ Καρντάσιαν επέλεξε μια κατακόκκινη, εντυπωσιακή τουαλέτα της Σήλιας Κριθαριώτη. H Κιμ φόρεσε το evening gοwn CELIA KRITHARIOTI HAUTE COUTURE στο party του Έλτον Τζον. Φορέματα της κ. Κριθαριώτη επέλεξαν και άλλες celebrities και stars. Εντύπωση προκάλεσε ότι πολλές stars είχαν κόψει τα μαλλιά τους κοντά. Είναι η νέα μόδα που σαρώνει στο Hollywood. Και αυτή τη χρονιά τα… αποθέματα botox εξαφανίστηκαν στο Λος Άντζελες. Οι πλαστικοί χειρουργοί με την ευκαιρία των Oscar έκαναν χρυσές δουλειές! Και του χρόνου…

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.