Καρδιακό επεισόδιο υπέστη ο Νίκος Βούτσης

Facebook
Twitter
LinkedIn

Καρδιακό επεισόδιο υπέστη σήμερα το πρωί ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Βούτσης την ώρα που βρισκόταν στην Ολομέλεια της Βουλής και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στον «Ευαγγελισμό».

Ο βουλευτής, όπως δήλωσε στους δημοσιογράφους, ένιωθε έντονο πόνο στο στήθος από το πρωί, προτού μεταβεί στη Βουλή, ενώ οι γιατροί που τον εξέτασαν στο Κοινοβούλιο του βρήκαν υψηλή πίεση και συνέστησαν τη μεταφορά του στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός».

Το απόγευμα ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Βούτσης, υποβλήθηκε με επιτυχία σε αγγειοπλαστική. Ο ασθενής, με ιστορικό δύο αγγειοπλαστικών, εμφάνισε στηθαγχικό άλγος και οι θεράποντες ιατροί του, μετά από στεφανιογραφία, διαπίστωσαν ότι υπήρξε επαναστένωση αρτηρίας, η οποία είχε διανοιχτεί στο παρελθόν με μπαλονάκι. Οι επεμβατικοί καρδιολόγοι προχώρησαν σε νέο μπαλονάκι και διάνοιξη της στενωμένης αρτηρίας και τοποθέτηση νέου μεταλλικού νάρθηκα.

Πληροφορίες από το νοσοκομείο αναφέρουν ότι η κατάσταση της υγείας του Ν. Βούτση είναι πολύ καλή και θα παραμείνει για νοσηλεία σε θάλαμο του νοσοκομείου. Στο πλευρό του βρίσκεται η σύζυγός του.

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.