Aίθουσα Tέχνης ena

Facebook
Twitter
LinkedIn

Πρόκειται για την καινούρια, δεύτερη γκαλερί της ήδη γνωστής και δραστήριας Αίθουσας Τέχνης «Καπλανών 5» που βρίσκεται –και αυτή- σε έναν πεζόδρομο: στην Βαλαωρίτου 9γ’, σ’ ένα σημείο πολυσύχναστο, που σφύζει από δραστηριότητες, με την συνεχή περιδιάβαση ανθρώπων κάθε ηλικίας και ενδιαφερόντων.

Η ena Αίθουσα Tέχνης των kaplanon.galleries σκοπό έχει να φιλοξενεί και να παρουσιάζει έργα Zωγραφικής, Γλυπτικής, Χαρακτικής, Φωτογραφίας καταξιωμένων, αλλά και νέων καλλιτεχνών, προβάλλοντας  νέα ρεύματα, νέες τάσεις.

Με αυτή τη λογική, η πρώτη έκθεση που θα εγκαινιάσει τον  εκθεσιακό χώρο την Τρίτη 18 Μαρτίου έχει το γενικό τίτλο «ΔΕΙΓΜΑ ΓΡΑΦΗΣ» και είναι μια παρουσίαση επιλεγμένων έργων Zωγραφικής, Γλυπτικής, Φωτογραφίας & Χαρακτικής, τα οποία παρουσιάζονται για πρώτη φορά στο κοινό και είναι φιλοτεχνημένα από σύγχρονους καλλιτέχνες, συνεργάτες των kaplanon.galleries, που διακρίνονται για τις εκφραστικές τους ποιότητες και τις πνευματικές τους ανησυχίες.

 

«Δείγμα Γραφής»

Ομαδική έκθεση Ζωγραφικής, Γλυπτικής, Χαρακτικής και Φωτογραφίας

Τα εγκαίνια της πρώτης έκθεσης στην αίθουσα τέχνης ena, με το γενικό τίτλο «ΔΕΙΓΜΑ ΓΡΑΦΗΣ», θα πραγματοποιηθούν την Τρίτη 18 Μαρτίου στις 7 το απόγευμα.

Την εναρκτήρια έκθεση της νέας Γκαλερί, η ιδιοκτήτρια Νίκη Βλασσιώτου – Παπαδάκη, οι συνεργάτες της και οι συμμετέχοντες καλλιτέχνες αφιερώνουν στον Έλληνα ποιητή Οδυσσέα Ελύτη, που, στις 18 Μαρτίου,  συμπληρώνονται 18 χρόνια από το θάνατό του.

Ο θεατής, μέσα από τα παρουσιαζόμενα έργα της έκθεσης έρχεται σε επαφή με τις πιο σύγχρονες τάσεις που επικρατούν στη Ζωγραφική, στη Γλυπτική, στη Χαρακτική & στη Φωτογραφία, αφού οι δημιουργοί που συμμετέχουν είναι όλοι τους καταξιωμένοι & μέσα από την εκφραστική ποικιλία των έργων τους η νέα γκαλερί ena δίνει ένα σημαντικό και δυναμικό παρόν, απαραίτητο & ελπιδοφόρο, κυρίως στις μέρες μας!


Οι καλλιτέχνες που παίρνουν μέρος στην έκθεση, είναι αλφαβητικά οι παρακάτω:

Νίκος Αγγελίδης, Μιχάλης Αμάραντος, Δημήτρης Αναστασίου, Ηλίας Γεωργουλέας, Κώστας Δικέφαλος, Γιώργος Καρακάσογλου, Ιωάννα Καφίδα, Νίκος Κόνιαρης, Αντώνης Κοσμαδάκης, Μίλτος Κοτσώνης, Νίκος Κυριακόπουλος, Έλενα Λακκιώτη, Βασίλης Λιαούρης, Δήμος Μαυρογιαννίδης Νίκος Μόσχος, Τίμος Μπατινάκης, Έκτωρ Παπαδάκης, Θαλής Παπακωνσταντίνου, Βασίλης Παπανικολάου, Βασίλης Παπατσαρούχας, Φάνης Παρασκευουδάκης, Κατερίνα Πέτρουλα,  Θανάσης Ραχούτης, Νατάσσα Ραχωβίτσα, Δήμητρα Σιατερλή, Αντώνης Σμυρνιός, Νικολέττα Τζάννε, Βιργινία Φιλιππούση, Κατερίνα Χαδουλού, Τάσος Χώνιας.

Στην έκθεση συμμετέχουν & οι δημοσιογράφοι Νίκος Βατόπουλος & Δημήτρης Ρηγόπουλος με φωτογραφίες τους από αγαπημένα θέματά τους, προαναγγέλλοντας, κατ’ αυτόν τον τρόπο, η γκαλερί, την ποικιλομορφία στο εκθεσιακό & πολιτιστικό πρόγραμμά της.




Η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι τις 26 Απριλίου 2014

& οι ώρες λειτουργίας της θα είναι:

Τρίτη, Πέμπτη & Παρασκευή: 11:00 – 21:00

Δευτέρα, Τετάρτη & Σάββατο: 11:00 – 16:00

Κυριακή: κλειστά

(κάθε άλλη ημέρα & ώρα  κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης)

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.