ΜΠΕΣΣΥ ΑΡΓΥΡΑΚΗ – JULIE MASSSINO και ΠΑΝΟΣ ΜΟΥΖΟΥΡΑΚΗΣ στο “Friends Bar”

Facebook
Twitter
LinkedIn

Τι θα κάνουν η Μπέσσυ Αργυράκη η Τζούλη Μασσίνο και ο Πάνος Μουσζουράκης στο friends Bar;;  Αναμφισβήτητα τραγουδάνε.

 

Την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 21 ΜΑΡΤΙΟΥ η θρυλική ερμηνεύτρια που σημάδεψε τη μουσική σκηνή των 70’s, 80’s και 90’s, επιστρέφει ξαναγεννημένη, νέα και πιο «ηλεκτρική» από ποτέ!

Σε ένα μοναδικό live στη σκηνή των Φίλων, αυτή την Παρασκευή 21/3, εκείνη και ο φίλος Δημήτρης Κίκλης στο πιάνο και τη φωνή, μας υπόσχονται μια υπέροχη βραδιά.

Το ΣΑΒΒΑΤΟ 22 ΜΑΡΤΙΟΥ μ ια από τις πιο σπουδαίες ερμηνεύτριες μας, μαγεύει αυτό το Σάββατο 22/3, τη σκηνή των Φίλων, με τις εκπληκτικές ερμηνείες τις!

Η εξαιρετική Julie Massino, έρχεται στη συντροφιά μας, για ένα υπέροχο βράδυ!

Μαζί της στο τραγούδι και το πιάνο, ο Δημήτρης Κίκλης, γνώριμη φυσιογνωμία του “Friends” πλέον.

Ενώ τη ΔΕΥΤΕΡΑ 24 ΜΑΡΤΙΟΥ, ο Πάνος Μουζουράκης και μια ομάδα ιδιόρρυθμων και περίεργων μουσικών, διασκευάζουν τα τραγούδια του και διασκεδάζουν τον κόσμο με ένα vintage ήχο, σε ρυθμούς Swing  και Shuffle. Εκτός από τραγούδια της προσωπικής του δισκογραφίας, ερμηνεύονται τραγούδια από Frank Sinatra,Dean Martin, Oscar Brown Jr, Tom Johnes, διασκευάζουν Robbie Williams, Aerosmith και Beatles. όλα αυτά για την προσωπική τους ευχαρίστηση που τείνει να περνάει με μεγάλη επιτυχία και στον κόσμο από κάτω, από πάνω, δεξιά και αριστερά.«FRIENDS BAR» – Σημείο συνάντησης καλλιτεχνικών δράσεων


Λεωφόρος Καλυβίων 21, Λαγονήσι

Τηλέφωνο κρατήσεων :  2291026576

www.facebook.com/FriendsBarBunnyislandLagonesi


Ώρα έναρξης 22.30

Είσοδος ελεύθερη

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.