Οι Μεγάλες στιγμές του Γιάννη Πάριου στο Pantheon Theater

Facebook
Twitter
LinkedIn

Της Λαμπριάνας Κυριακού

Είναι σαν το ποίημα η φωνή του, όσο πιο πολύ τον ακούς τόσο πιο πολύ ξυπνά μέσα σου η επιθυμία του έρωτα και της αγάπης.   Άλλωστε δικαίως  χαρακτηρίστηκε ο τροβαδούρος του   έρωτα. Προφανώς , δεν θέλει συστάσεις ο Γιάννης Πάριος, αλλά πολλές φορές θες να πεις αυτά που βγαίνουν από τη ψυχή σου, τουλάχιστον θες να μοιραστείς όλα αυτά τα αισθήματα που σου δημιουργεί τραγουδώντας. «Με αυτή την παράσταση θέλω να διώξω για μια στιγμή την κρίση» μας είχε πει τις προάλλες στην συνέντευξη τύπου, εν κατακλείδι ,  τα κατάφερε.

Παρασκευή 4 Απριλίου 2014,ο Γιάννης Πάριος ανεβαίνει στη θεόρατη σκηνή του  Pantheon Theater  και   αποθεώνεται  με τις πρώτες νότες της 15μελούς ορχήστρας   του  και της 24μελής χορωδίας που των συνόδευαν. Ένα σύνολο μελωδίας  που  όλοι μαζί ,έκαναν  ένα ολόκληρο κοινό  να σηκωθεί από τις θέσεις του και να χειροκροτεί ασταμάτητα. Δεξιά στο πιάνο δεν θα μπορούσε να λείπει το δεξί χέρι του Γιάννη Πάριου  και ενορχηστρωτής των τραγουδιών της παράστασης , Ντίνος Γεωργούντζος, που απέδειξε ακόμη μια φορά το πηγαίο ταλέντο του .

«Ποιος θα συγκριθεί μαζί σου» «Απορώ με την καρδιά μου» «Τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα» «Εχεις κάνει τη ζωή μου κόλαση» «Της Γερακίνας γιος» «Απόψε» «Δώσε μου λιγάκι ουρανό» «Εγω εδώ εσυ αλλού» «Έλα σε μένα» «Τα δάκτυλα» «το τσιγάρο»  «Την αγαπούσα παραδέχομαι» «Ποιο καλή η μοναξιά»  «Τι θέλεις να κάνω»  «Σαν της θάλασσας τα αγέρι» ” Αχ Αγάπη” είναι  μερικά από τα τραγούδια που  μεταλάβαμε  από αυτή την μαγική βραδιά.

Δυόμιση  ώρες  ο Γιάννης Πάριος τραγούδησε  αβίαστα και με πολλή ενέργεια,  όχι μόνο δικά του τραγούδια,   αλλά και τραγούδια από τους μεγάλους έλληνες συνθέτες.  Τραγούδια που αγκάλιασαν  τις ψυχές  του κοινού,  γυρίζοντας το  χρόνο πίσω, σε κείνους  τους πιο ξέγνοιαστους  – ρομαντικούς καιρούς της νεότητας.  Μια ζωή η Ελλάδα σε κρίση, μόνο που τότε  ο έρωτας την κρίση την έσβηνε.    Σήμερα η μελωδική φωνή του τροβαδούρου του έρωτα, στέλνει την κρίση στο πίσω μέρος του εγκεφάλου μας, αφήνοντας περιθώρια για τον έρωτα… για ένα  μεγάλο Έρωτα.

Γιάννης Πάριος, χωρίς εκπλήξεις όμως, δεν γίνεται.  Έτσι μοιράστηκε μαζί μας τρία επιλεγμένα τραγούδια από τον καινούργιο του δίσκο,  που  θα κυκλοφορήσει την Κυριακή του Θωμά.

«Όνειρα ΚΆΝΩ» είναι ο τίτλος του καινούργιου του δίσκου που  θα τραγουδήσουμε,  προσεχώς  τις καινούργιες του επιτυχίες.

Info

Διεύθυνση προγράμματος και ορχήστρας: Ντίνος Γεωργούντζος

Ενορχήστρωση ­Πιάνο ­ Keyboards: Γεωργούντζος Κωνσταντίνος

Βιολί: Γκιουλετζής Θάνος

Πιάνο: Μιχαηλίδης Κώστας

Μπουζούκι: Παπαδόπουλος Δημήτης

Κιθάρα: Χατζόπουλος Γιώργος

Μπάσσο: Βαρθακούρης Πέτρος

Κρουστά: Γλένης Σπύρος

Κρουστά: Βασιλείου Χριστάκης

Ακκορντεόν: Τσολάκης Κυριάκος

Τσέλλο: Αναστασίου Σωτηρία

Μπουζούκι: Ρέππας Δημήτρης

Βιολί: Γκιουλετζής Νίκος

Κιθάρα: Λευτέρης Χαβουτσάς

Βιολί: Ψαλίδα Κωνσταντίνα

Βιολί: Λέιντα Πέτρο

Φωνητικά: Βαλτετσιώτη Ελένη

Φωνητικά: Αναγνώστου Κώστας


Διάρκεια παράστασης: 2 & 1/2 ώρες (Διάλειμμα: 15΄)

Ημέρες / Ώρες παραστάσεων: Παρασκευή – Σάββατο – Κυριακή

Ώρες:Παρασκευή & Σάββατο: 21.30, Κυριακή: 20.30

Online κρατήσεις εισιτηρίων:

athenspantheon.com, tickethour.com και σε επιλεγμένα καταστήματα Vodafone

Τηλεφωνικές κρατήσεις: Pantheon Theater: 210 3471111

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ο Γιάννης Πάριος παρουσίασε «ΟΛΑ» όσα θα ζήσει το κοινό στο Pantheon Theater

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.