«Ζητώ μια δεύτερη θητεία για να βάλουμε τα θεμέλια για την Αθήνα του 2020»

Facebook
Twitter
LinkedIn

Να μπουν τα θεμέλια της εξυγίανσης του δήμου. Να βάλουμε μπροστά το στρατηγικό σχέδιο για την πόλη. Κι επειδή αυτό δεν μπορούσε να γίνει μέσα σε τρία χρόνια και τρεις μήνες, ζητάω μια δεύτερη θητεία που θα φθάσει μέχρι το 2019, για να μπορούμε πλέον να μιλάμε για την Αθήνα του 2020» σημειώνει ο δήμαρχος Αθηναίων. 

Ο δήμαρχος Αθηναίων τονίζει με έμφαση ότι απόδειξε πως «δεν είμαι κομματικός υποψήφιος. Γιατί αν «ανήκεις» σε πολλούς, στην ουσία δεν ανήκεις σε κανέναν. Και το ξέρουν όλοι αυτοί. Αυτό είναι πάρα πολύ σημαντικό και είναι μια απάντηση σε όσους, όντας υποψήφιοι που βγήκαν από ένα κομματικό θερμοκήπιο, προσπαθούν να κολλήσουν αυτή τη ρετσινιά και στους άλλους»..

Ο κ. Καμίνης ερωτηθείς που πέτυχε και που απέτυχε στην πρώτη του θητεία τονίζει: «Καταφέραμε να εξυγιάνουμε οικονομικά το δήμο, να τον εξυγιάνουμε εν πολλοίς διοικητικά, να στηρίξουμε τον κόσμο που δοκιμάζεται από την οικονομική κρίση ?τουλάχιστον αυτούς που κινδυνεύουν να βρεθούν στο δρόμο και αυτούς που έχουν βρεθεί στο δρόμο, να φέρουμε ευρωπαϊκούς πόρους για να μπορέσουμε να κάνουμε έργα. Κάναμε τα πρώτα πολύ σημαντικά βήματα στην ηλεκτρονική διακυβέρνηση δώσαμε ένα δείγμα έμπρακτης αντίστασης απέναντι στο μίσος, στο ρατσισμό, στη ξενοφοβία?Δεν κατάφερα να καταβάλλω το βασικό αντίπαλο ενός δημάρχου. Αυτό είναι η γραφειοκρατία, η πολυνομία, όλο το πλέγμα ρυθμίσεων, συνηθειών, ηθών που κάθονται σαν βρόγχος στο λαιμό της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και βεβαίως των Αθηναίων. Αυτό δεν το δαμάσαμε»

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.