iElections.gr: Ένας δικτυακός τόπος για υποψηφίους και ψηφοφόρους

Facebook
Twitter
LinkedIn

Τη δυνατότητα να προβληθούν σε περισσότερους από 5 εκατομμύρια ψηφοφόρους, μέσα από τα μεγαλύτερα ψηφιακά μέσα της χώρας έχουν οι υποψήφιοι των αυτοδιοικητικών εκλογών και των ευρωεκλογών μέσω της ιστοσελίδας iΕlections.gr

Με κόστος που ξεκινά μόλις από 50 ευρώ, οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές, περιφεριάρχες, δήμαρχοι αλλά και δημοτικοί σύμβουλοι μπορούν να προβάλλουν το πλήρες βιογραφικό τους, το έργο τους, αλλά και να δημιουργήσουν το προσωπικό blog, απευθυνόμενοι σε σχεδόν ολόκληρο το εκλογικό σώμα..

Η ιστοσελίδα iΕlections.gr δημιουργήθηκε από την Κάπα Research και τον ΔΟΛ και προβάλλεται μέσα από τις ιστοσελίδες www.in.gr,  www.tovima.gr και www.tanea.gr.

Στόχος της είναι η δημιουργία ενός βήματος προβολής και αμφίδρομης επικοινωνίας μεταξύ των υποψηφίων (κομμάτων, συνδυασμών, μεμονωμένων υποψηφίων) με τους δυνητικούς ψηφοφόρους τους και η παροχή συνεχόμενης και έγκυρης πληροφόρησης στο κοινό του διαδικτύου.

 

Το iElections.gr προσφέρει :

Προβολή του υλικού (φωτογραφίες, πληροφορίες, προγράμματα, εικόνα και ήχος, χρονολόγια, μέσα κοινωνικής δικτύωσης) όλων των συνδυασμών που θα συμμετάσχουν στις εκλογές τα επόμενα χρόνια.

Προβολή του υλικού (φωτογραφίες, πληροφορίες, προγράμματα, εικόνα και ήχος, χρονολόγια, μέσα κοινωνικής δικτύωσης) όλων των υποψηφίων.

Συγκέντρωση και η παροχή πληροφόρησης για όλες τις εκλογικές αναμετρήσεις (όπως αποτελέσματα, στατιστικά στοιχεία κ.α.).

Συγκέντρωση και η παροχή πληροφόρησης για όλες τις δημοσκοπήσεις που θα έχουν ως αντικείμενο τις εκλογές.

Διεξαγωγή ηλεκτρονικών ψηφοφοριών για διάφορα θέματα που θα βρεθούν στο επίκεντρο των εκλογικών αναμετρήσεων.

Παροχή χρηστικών πληροφοριών για κάθε εκλογική αναμέτρηση σε επισκέπτες του καναλιού και σε υποψηφίους.

Αξιολόγηση – από τους επισκέπτες του καναλιού – των προβλημάτων που παρουσιάζονται σε μια περιοχή ή τίθενται προς διαχείριση στο φορέα της εκάστοτε εκλογικής αναμέτρησης και η δυνατότητα των υποψηφίων να ενημερώνονται για τα αποτελέσματα της αξιολόγησης.

WebTV με αντικείμενο τις εκλογικές αναμετρήσεις.

Διεξαγωγή και η προβολή των έγκυρων exit polls της Καπα Research για τις εκάστοτε εκλογικές αναμετρήσεις

 

Περισσότερες πληροφορίες μπορούν να βρουν οι ενδιαφερόμενοι στη διεύθυνση www.ielections.gr/gr/el/about/

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.