Βενιζέλος: Είναι εκβιαστική η περιγραφή της αλήθειας;

Facebook
Twitter
LinkedIn

Σε εξέλιξη βρίσκεται από τις 9 το πρωί η συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ, στην οποία μιλά ο αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης Ευάγγελος Βενιζέλος.

Από το βήμα της κοινοβουλευτικής ομάδας, ο κ.Βενιζέλος διεμήνυσε ότι στις εκλογές δεν κρίνεται μόνο η σταθερότητα της κυβέρνησης, κρίνονται η πορεία της οικονομίας και της χώρας γενικότερα.

«Τη χώρα τη δίχασε η εύκολη αντιμνημονιακή δημαγωγία, το εύκολο ψέμα. Το καθήκον μας είναι να κρατήσουμε σταθερή τη χώρα, την οικονομία, την κυβέρνηση αλλά το υπέρτατο καθήκον μας είναι να ενώσουμε ξανά τη χώρα σε πραγματική βάση», υπογράμμισε ο κ. Βενιζέλος

Απαντώντας στις επικρίσεις που δέχθηκε σχετικά το δίλημμα που έθεσε αναφορικά με τα ποσοστά της «Ελιάς» στις ευρωεκλογές, ο κ. Βενιζέλος τόνισε ότι «η περιγραφή της πραγματικότητας δεν είναι ποτέ εκβιαστική».

«Ποτέ δε μίλησα για αποχώρηση από το ΠΑΣΟΚ» είπε ο κ.Βενιζέλος, προσθέτοντας: «Δε μίλησα ποτέ για αριθμούς και ποσοστά, μίλησα για το συνδυαστικό αποτέλεσμα των εκλογών, τη γενική αίσθηση».

Ο κ.Βενιζέλος αναφέρθηκε στα επιτεύγματα της κυβέρνησης, επισημαίνοντας ότι «έχουμε πρωτογενες πλεόνασμα πρέπει αυτό να είναι διαχειρίσιμο και τα επόμενα χρόνια, επανήλθαμε στις αγορές με καλούς όρους πρέπει να το διατηρήσουμε».

Σημείωσε ότι δεν θα ληφθούν νέα μέτρα, το χρέος είναι βιώσιμο με αλλαγές που είναι εφικτές, ενώ έκανε λόγο για φορολογική ελάφρυνση.

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος κάλεσε σε συστράτευση

 

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.