Δηλώσεις υποψήφιων περιφερειαρχών και δημάρχων {βιντεο}

Facebook
Twitter
LinkedIn

Πολιτικά και λιγότερο πολιτικά μηνύματα έστειλαν από τα εκλογικά κέντρα οι υποψήφιοι δήμαρχοι και περιφερειάρχες.

 

«Το μέλλον ανήκει στις μεγάλες πόλεις, τις μητροπόλεις. Με την καθολική τους συμμετοχή οι πολίτες ψηφίζουν σήμερα για την αξιοπρέπεια της Αθήνας, το σχέδιο και την προοπτική της», δήλωσε ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης.

«Σε αυτή την πολύ όμορφη μέρα οι Αθηναίοι και οι Αθηναίες αποφασίζουν να βάλουν τέρμα στην εγκατάλειψη, να βάλουν φραγμό στην προτεινόμενη αναρχία, δήλωσε ο υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων Άρης Σπηλιωτόπουλος λίγα λεπτά αφότου άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα στο 15ο Δημοτικό Σχολείο Αθηνών. «Μπορούμε όλοι και όλες μαζί να σηκώσουμε την Αθήνα ψηλά», συμπλήρωσε ο κ. Σπηλιωτόπουλος.

{youtube}aoHVMfx44q4{/youtube}

Πολιτική δήλωση από τον ανεξάρτητο υποψήφιο για το Δήμο Αθηναίων Νικήτα Κακλαμάνη, ο οποίος τόνισε πως ο συνδυασμός του έφτασε στις κάλπες παρά τον «πόλεμο» που δέχτηκε από «κάθε μορφής κατεστημένο, κομματικό, πολιτικό και οικονομικό». Προσέθεσε πως ο συνδυασμός του είναι η μοναδική «πραγματικά ανεξάρτητη πρόταση» και δήλωσε αισιόδοξος για το αποτέλεσμα.

{youtube}KAbzAcI_eTg{/youtube}

«Σήμερα οι Αθηναίοι και οι Αθηναίες αλλάζουν την Αθήνα, βάζουν τέλος στην εποχή εγκατάλειψης και εποχή έργων βιτρίνας», δήλωσε ο υποψήφιος για το Δήμο της Αθήνας Γαβριήλ Σακελλαρίδης και πρόσθεσε «σήμερα δίνουμε τη μάχη για την Αθήνα της αλληλεγγύης της δημοκρατίας για όλους τους πολίτες».

{youtube}8YtETBXOmaU{/youtube}

«Πρόκειται για κορυφαία στιγμή για την αυτοδιοίκηση και τη δημοκρατία […] Καλώ όλους τους πολίτες να αποφασίσουν για το μέλλον τους», δήλωσε λιτά ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής Γιάννης Σγουρός, αφότου άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα στη Νέα Σμύρνη.

Αισιόδοξη για την νίκη δήλωσε η υποψήφια περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου, τονίζοντας πως δεν είναι η μέρα των υποψηφίων αλλά των πολιτών. Ευχαρίστησε επίσης τους ανθρώπους που εργάζονται στις εφορευτικές επιτροπές και φροντίζουν για την ομαλή διεξαγωγή της διαδικασίας.

{youtube}AW-D0CzjSbM{/youtube}

Την εμπιστοσύνη του στους πολίτες εξέφρασε ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Κουμουτσάκος ο οποίος σε εκλογικό κέντρο της Γλυφάδας. «Η Αττική δικαιούται και μπορεί να αποκτήσει νέο πρόσωπο για δουλειές, αλληλεγγύη και αξιοπρέπεια. Έχω εμπιστοσύνη στους πολίτες», δήλωσε αμέσως μετά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος.

{youtube}FcxIaRXsAfE{/youtube}

 

Μήνυμα κατά της αποχής έστειλε πριν ρίξει την ψήφο του ο υποψήφιος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Γιάννης Ιωαννίδης.


«Απευθύνω έκκληση στον κόσμο να έρθει να ψηφίσει. Να ψηφίσει όποιον θέλει [αλλά] το πρωτεύων είναι να έρθει και να ψηφίσει. Να μην αφήνουμε αυτά που θέλουμε να φέρουμε σε άλλους», σχολίασε ο κ. Ιωαννίδης.


«Ψηφίζουμε για να πάμε τη Μακεδονία μπροστά» δήλωσε μετά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος ο απερχόμενος και εκ νέου υποψήφιος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας.

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.