“Σήμερα είναι μία καινούρια ημέρα για τον Πειραιά”, δήλωσε ο Γιάννης Μώραλης

Facebook
Twitter
LinkedIn

Στο εκλογικό τμήμα του 38ου Δημοτικού Σχολείου, προσήλθε στις 10:30 ο υποψήφιος δήμαρχος Πειραιά, Γιάννης Μώραλης, με το συνδυασμό «Πειραιάς Νικητής», για να ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα, στο δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών. Συνοδευόμενος από τη σύζυγό του, Βάλια, ο Γιάννης Μώραλης χειροκροτήθηκε θερμά από δεκάδες πολίτες που είχαν συγκεντρωθεί έξω από το 38ο δημοτικό σχολείο, το οποίο βρίσκεται στο Άγαλμα της Μητέρας.

Τον Γιάννη Μώραλη περίμεναν ήδη ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στο συνδυασμό του, Πέτρος Κόκκαλης, καθώς και ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός και γενικός αρχηγός του ποδοσφαιρικού τμήματος, Σάββας Θεοδωρίδης. Απερχόμενος, ο Γιάννης Μώραλης δήλωσε: «Σήμερα είναι μία καινούρια ημέρα για τον Πειραιά. Σήμερα οι Πειραιώτισσες και οι Πειραιώτες ψηφίζουν αλλαγή. Γυρίζουν την πλάτη τους στο χθες, στη μετριότητα, στη μιζέρια, στη διχόνοια, στη διαίρεση. Σήμερα η μεγάλη πειραϊκή συμμαχία που φτιάξαμε αυτές τις 40 ημέρες ψηφίζει ανατροπή, ψηφίζει προοπτική, ψηφίζει ελπίδα και χαμόγελο για τους πολίτες».

Λίγα λεπτά αφού είχε αποχωρήσει ο Γιάννης Μώραλης, στο ίδιο εκλογικό τμήμα, το 38ο δημοτικό σχολείο εμφανίστηκε ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με το συνδυασμό του Γιάννη Μώραλη, Βαγγέλης Μαρινάκης.

Ο λόγος της επίσκεψης του ιδιοκτήτη και προέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός ήταν για να ενημερωθεί για τη συμμετοχή και τη ροή της ψηφοφορίας στο συγκεκριμένο εκλογικό τμήμα (κάτι που θα κάνει και σε άλλα εκλογικά τμήματα) και έδειξε ενδιαφέρον με τις ερωτήσεις του κυρίως για το αν παρουσιάζεται υψηλό ποσοστό αποχής.

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.