Νέο Τραγούδι για την Κατερίνα Κούκα σε στίχους Ποάλα και μουσική Χατζηλούκα

Facebook
Twitter
LinkedIn

«Αυτό που έφυγε θα’  ρθει, το τραύμα θα επουλωθεί 
Μπορεί στην άλλη μας ζωή, κανείς δεν ξέρει 
Κι όποιος γεννήθηκε αλλιώς ,  θα τριγυρνάει  μοναχός
Σαν τον τρελό σαν τον θεό  και σαν αστέρι»

Αυτή είναι μια στροφή από το ολοκαίνουριο τραγούδι  της Κατερίνας Κούκα, με τίτλο «Όταν με θυμάσαι». Λίγο καιρό πριν φύγει από τη ζωή ο στιχουργός Θεόδωρας Ποάλας, χάρισε αυτούς τους στίχους  στην Κατερίνα. Είχαν συνεργαστεί και παλιότερα μαζί.  Ίσως και να ήταν προφητικό το τραγούδι, λίγο οι στίχοι λίγο ο χαμός του στιχουργού, η ψυχή θυμάται και συγκρίνει.   Ο Βασίλης Χατζηλούκας, πήρε τους στίχους και έγραψε  μουσική, πάνω σε αυτούς.   Το έκανε τραγούδι!!  Και το λέω με αυτό το ύφος γιατί στις μέρες μας, λίγα τα διαμάντια, λίγα τα ποιοτικά ακούσματα.

 

{youtube}R9CxiqgB4cQ{/youtube}

 

Πριν λίγο καιρό λοιπόν, μπήκαν  στο στούντιο και μετά από πολύ δουλειά ηχογράφησαν  αυτό το  αριστούργημα. Ο Νικος  Κουρος   έκανε την  ενορχήστρωση και  έπαιξαν οι  μουσικοί,   Γιωργος Τσουπακης στα ντραμς, Αγγελος Παπαδατος στο μπασο, Βαγγελης Κονταρατος  στις ηλεκτρικες κιθαρες, και ο  Νικος  Κατσικης στο μαντολινο. Για την  ώρα μην το ψάξεις στα δισκοπωλεία. Θα το βρεις  στο youtube. Παρόλα αυτά  να ξέρεις ότι είναι ένα τραγούδι από μια δουλειά που έπεται.

Α!! να μην ξεχαστώ να σου πω  ότι η Κατερίνα Κούκα είναι καλύτερα!! Χθες  τραγούδησε στην Λάρνακα , σε μια συναυλία αφιέρωμα στο Χρήστο Νικολόπουλο. Σήμερα Πέμπτη, το πρωί βγήκε στην ραδιοφωνική εκπομπή του Τάσου Τρύφωνος και το απόγευμα, είχε φιλοξενηθεί από την εκπομπή της Ελίτας Μιχαηλίδου, «Μαζί στο ΡΙΚ», συνεπώς  όταν γράφεις , γράφε  για ουσία.


Λαμπριάνα Κυριακού

kk_lambriana@yahoo.com

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.