Α.ΡΕΜΟΣ και Α.ΒΙΣΣΗ μαζί για ακόμα τέσσερις συναυλίες

Facebook
Twitter
LinkedIn

Οι δύο κορυφαίοι ερμηνευτές, η ΑΝΝΑ ΒΙΣΣΗ και ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΡΕΜΟΣ έδωσαν την προηγούμενη Τετάρτη την πρώτη τους επιτυχημένη καλοκαιρινή συναυλία στην Θεσσαλονίκη μπροστά σε 7000 κόσμο.

Μάγεψαν το κοινό επί 3 ώρες με όλες τις μεγάλες επιτυχίες τους και ξεσήκωσαν τους πάντες με τα ντουέτα τους. Το υπέροχο, μοναδικό μουσικό ταξίδι που παρουσίασαν τον χειμώνα έγινε μια ανεπανάληπτη συναυλία που αυτό το καλοκαίρι κάνει στάση σε 4 επιλεγμένους σταθμούς για να συναντήσει το κοινό εκτός Αθήνας.

Το μεγάλο αυτό συναυλιακό γεγονός που δεν πρέπει να χάσει κανείς, μετά την Θεσσαλονίκη, θα ταξιδέψει σε τρεις ακόμα μεγάλες πόλεις της Ελλάδας αλλά και στην Κύπρο.

Επόμενη πόλη το Ηράκλειο Κρήτης την Δευτέρα 7 Ιουλίου στο Παγκρήτιο Στάδιο, στην Ρόδο την Παρασκευή 11 Ιουλίου στο Γήπεδο Διαγόρα, στην Πάτρα την Δευτέρα 14 Ιουλίου στο Παμπελοπονησσιακό Στάδιο, και στην Κύπρο στο Στάδιο Γ.Σ.Π στην Λευκωσία την Τετάρτη 3 Σεπτεμβρίου.

 

ΑΝΤΩΝΗΣ ΡΕΜΟΣ – ΑΝΝΑ ΒΙΣΣΗ. Μια συναυλία μοναδική! 3 ώρες γεμάτες τραγούδια, 3 ωρες γεμάτες επιτυχίες! Να είστε όλοι εκεί!

 

Info:


Ώρα έναρξης 9.30 μ.μ. Οι πόρτες για το κοινό θα ανοίξουν στις 7.30 μ.μ.


Προπώληση εισιτηρίων :

Tickethour και από διαφορετικά σημεία πώλησης σε κάθε πόλη


Τιμές εισιτηρίων :

Εισιτήρια προσφοράς 10€ –

12€ – 15€

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.