«Loca Latina» Η Λάτιν μπάντα της Ελλάδας είναι γεγονός

Facebook
Twitter
LinkedIn

Η   Loca Latina (τρελή λατίνα) είναι μια  από τις  πιο αυθεντικές τροπικές  μπάντες  που υπάρχουν στην Χώρα μας. Δεν αποτελείται μόνο από μουσικούς και τραγουδιστές, αλλά έχει και χορεύτριες οι οποίες κουνιούνται με το ρυθμό της λατινικής μουσικής και όχι μόνο. Όπως επίσης δεν αποτελείται από Λατίνους μουσικούς αλλά και από Έλληνες.

 

Η ιδέα ξεκίνησε από τον έρωτα και το πάθος των ακουσμάτων της λατινικής μουσικής. Αυτό ήταν το  κίνητρο.

Η Οdalis palma  και  ο Seidel Borges  είναι από την Κούβα και μένουν μόνιμα στην Ελλάδα. Θεώρησαν σωστό ότι μια εξωτική  μπάντα θα ταίριαζε πολύ στην Ελλάδα μιας και οι Έλληνες διασκεδάζουν πολύ με την λατινική μουσική και το εντυπωσιακό είναι ότι θέλουν να μάθουν να τη χορεύουν.   Πολλοί επώνυμοι καλλιτέχνες απο την Ελλάδα έχουν κατα καιρους δανειστεί τέτοια style στην μουσική τους,  οπότε τα ακούσματα είναι προσιτά σε όλους.

Η Loca Latina παίζει  Salsa, Bachata, cha cha , cubia, Bolero , merengue,rumba και άλλα διάφορα είδη λατινικής μουσικής! Παίζει  σε θέατρα, σε bar σε Beach Bar-σε πεζόδρομους όπου την  καλούνε και κάνουν  συνεργασίες με μεγάλες σχολές χορού όπως είναι οι SalsaDoo κ.α!

H  Loca Latina  αποτελείτε από σπουδαίους μουσικούς όπως ο  Αλέξης Κώστας ως   Congas  percussion,  ο Λάμπρος Κουνενής στις   τιμπαλες. Ο Ηλιας Αργυρόπουλος στο πιάνο, ο Γιώργος Ρούλος στο μπάσο, ο Ανδρέας Βασιλάκης στο  τρες(μουσικό όργανο απο την κουβα σαν κιθάρα). Στο χορό οι  Delis Mercedes Carrillo και  πολλοι καλεσμένοι όπως η Κατερίνα Κουρεντζή φωνητικά ο Julian Bernal στο σαξόφωνο.

 

{youtube}bKFUbdWeFgI{/youtube}

{youtube}S9hx7cYVcNk{/youtube}

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.