Μαρινέλλα – Χατζής κλείνουν την αυλαία του καλοκαιριού από το Κατράκειο Θέατρο Νίκαιας

Facebook
Twitter
LinkedIn

Χειροκροτήθηκαν θερμά από χιλιάδες κόσμου.   Αποθεώθηκαν σε κάθε γωνιά της Ελλάδος.  Μάγεψαν τις νύχτες και τις βραδιές μας.

Δύο μεγάλες φωνές έγιναν «μια» μπροστά σε αναρίθμητους θεατές που κατέκλυσαν ασφυκτικά κάθε τους συναυλία. 

Από τη Λευκάδα έως τη Μυτιλήνη και από την Κρήτη έως τη Θεσσαλονίκη  η Μαρινέλλα και ο Κώστας Χατζής έκαναν ένα μεγάλο ταξίδι με όχημα τις διαχρονικές επιτυχίες τους  και τη μοναδική χημεία επί σκηνής να ξεσηκώνει καρδιές προκαλώντας έντονα  συναισθήματα.

 

Η περιοδεία τους όμως φθάνει στο τέλος της, με μια μεγαλειώδη συναυλία τη Δευτέρα 8 Σεπτεμβρίου στο Κατράκειο Θέατρο της Νίκαιας.

Ένας κύκλος ολοκληρώνεται και μια μεγάλη μουσική συνάντηση που δε σταματά να μας σαγηνεύει δίνουν ένα ακόμη ραντεβού για να μας τραγουδήσουν… «Τώρα είναι η ώρα να πούμε γεια, κι δυό με τα χέρια σφιχτά …που τελειώνουμε σαν δύο φίλοι που αγαπήθηκαν πολύ»…

 

Δύο από τις μεγαλύτερες φωνές στο Κατράκειο Θέατρο της Νίκαιας με προσιτό εισιτήριο (10€) για όλο τον κόσμο ώστε να αποχαιρετήσουν το δικό μας καλοκαίρι αλλά και το δικό τους «Ρεσιτάλ»!

 

Μαρινέλλα και Κώστας Χατζής. Η συνεργασία τους και η φιλία τους μετράει  δεκαετίες πίσω, με αφετηρία και σημείο αναφοράς το «Ρεσιτάλ»… όπως τότε το 1976 στο θρυλικό «Σκορπιό».

Το αξέχαστο «Ρεσιτάλ» επέστρεψε φέτος φέρνοντας μαζί του μελωδίες και εικόνες από μια Ελλάδα όχι τόσο μακρινή, αλλά σίγουρα πολύ διαφορετική.

 

ΔΕΥΤΕΡΑ 8 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

ΣΤΟ ΚΑΤΡΑΚΕΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ

Στις 21:00

Γενική είσοδος 10,00.

 

 

Σημεία προπώλησης εισιτηρίων:

-Viva.gr, τηλ.11876, Public, IANOS, Βιβλιοπωλεία Παπασωτηρίου, Seven Spots.

– www.ticketservices.gr, Εκδοτήριο: Πανεπιστημίου 39 (Στοά Πεσμαζόγλου), Τηλ. 210 7234567.

 

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.