Τριαντάφυλλος: Κάνουν κακό όσοι διαρρέουν ότι θα βγει από τα ψηφοδέλτια του ΠΑΣΟΚ ο Παπανδρέου

Facebook
Twitter
LinkedIn

«Να προσέχουν όσοι κάνουν τέτοιες διαρροές, κάνουν κακό στο ΠΑΣΟΚ» τόνισε ο Κώστας Τριαντάφυλλος απευθυνόμενος στο εσωτερικό του κόμματος, με αφορμή δημοσίευμα σύμφωνα με το οποίο ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ δεν θα ξαναβάλει τον Γιώργο Παπανδρέου στα ψηφοδέλτια. «Τέτοιες διαρροές δεν πρέπει να γίνονται, ο κ. Παπανδρέου έχει χώρο στα ψηφοδέλτια» τόνισε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ.

Σχολιάζοντας την ομιλία του πρωθυπουργού στη ΔΕΘ, δήλωσε ότι «για πρώτη φορά απο την έναρξη του προγράμματος απόφαση για μείωση της φορολογίας χωρίς περικοπες στους μισθους και συνταξεις πρόκειται για μια σημαντική στροφή».

Όσον αφορά τον ΕΝΦΙΑ, ο βουλευτής σημείωσε ότι «είναι προφανές ότι τα λάθη έπρεπε να είχαν προβλεφθεί, όταν λαμβάνει κάποιος εξωφρενικό εκκαθαριστικό και θα δώσουν λόγο οι υπεύθυνοι όπως είπε ο κ. Σαμαράς… Δημιουργήθηκε χάος στα ακίνητα, ιδιαίτερα αυτά εκτός αντικειμενικού συστήματος άξιων. Είναι βαρύς φόρος».

Ο κ. Τριαντάφυλλος είπε ακόμη ότι χρειάζεται η μεγαλύτερη πολιτική συναίνεση για το χρέος, η λογική «ψίχουλα, ανέξοδες εξαγγελίες κλπ.» (σ.σ ανακοινώσεις της αντιπολίτευσης) δεν συνάδει με την κρισιμότητα της στιγμής».

Με αφορμή και την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας, και τη διαπραγμάτευση για το χρέος, ζήτησε συναίνεση από τον ΣΥΡΙΖΑ, σημειώνοντας ότι «ο κ. Τσιπράς θα έπρεπε να αναλάβει τις πολιτικές ευθύνες του ως αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης».

«Η μείωση του χρέους αφορά και τις επόμενες γενιές, είναι ιστορική διαπραγμάτευση» πρόσθεσε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ.

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.