Φ. Κιρκινέζος: Με Κιμούλη και Τσακνή θα τα βρούμε στα δικαστήρια

Facebook
Twitter
LinkedIn

Ο Φάνης Κιρκινέζος λίγο μετά την τοποθέτηση του Δημήτρη Πιατά, με επιστολή  του στα ΜΜΕ, κλείνει το κεφάλαιο της διαμάχης που είχε με τον Διονύση Τσακνή και το Γιώργο Κιμούλη, λέγοντας ότι απάντηση για τις συκοφαντίες και τις καταγγελίες των ποιο πάνω,  θα δώσει η Δικαιοσύνη.  Οι υπόλοιποι συντελεστές της παράστασης έχουν εξοφληθεί όλοι στο ακέραιο… 

Επίσημη Επιστολή:

Με λύπη μας  πριν από δύο ημέρες αναγκαστήκαμε να ματαιώσουμε τις τελευταίες παραστάσεις της καλοκαιρινής μας παραγωγής «Θεσμοφοριάζουσες» του Αριστοφάνη σε μετάφραση Κ.Χ. Μύρη. Η χαμηλή ανταπόκριση του κοινού και άλλοι λόγοι μάς ανάγκασαν να πάρουμε αυτή την απόφαση.

Ο Θεατρικός Οργανισμός Ακροπόλ συνεπής προς τη δήλωσή του σήμερα δεν έχει καμία εκπρόθεσμη υποχρέωση προς τους ηθοποιούς του Χορού της παράστασης και επιπλέον έχει εξοφλήσει στο ακέραιο και για το σύνολο της περιοδείας όλους τους συνεργάτες και συντελεστές της παράστασης, κ.κ. Κώστα Γεωργουσόπουλο, Γιάννη Μετζικώφ, Κατερίνα Μαραγκουδάκη και Έλενα Γεροδήμου. Το ίδιο έχει πράξει για το σύνολο των πρωταγωνιστών της παράστασης, κ.κ. Δημήτρη Πιατά, Φαίη Ξυλά, Θανάση Αλευρά, Δημήτρη Ραφαήλο, Κωνσταντίνο Γιαννακόπουλο και Χάρη Χιώτη, τους οποίους και ευχαριστούμε.

Όσο για τον κ. Γιώργο Κιμούλη και τον κ. Διονύση Τσακνή, την απάντηση για τις συκοφαντίες και τις καταγγελίες τους θα δώσει η Δικαιοσύνη, στην οποία και θα προσφύγουμε για την ικανοποίηση της ζημίας που μας προξένησαν από την ακύρωση των παραστάσεων σε Χαλκίδα, Κορυδαλλό και Νίκαια, καθώς και για τη δυσφήμιση του Θεατρικού Οργανισμού Ακροπόλ.

Ευχαριστούμε για άλλη μία φορά το κοινό που μας τίμησε στις παραστάσεις μας.

 

Για τον Θεατρικό Οργανισμό Ακροπόλ,

Θεοφάνης Κιρκινέζος

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.