Ρένα Δούρου: Δέχθηκα απειλές για τη ζωή μου γιατί πήγα κόντρα σε ισχυρούς επιχειρηματίες

Facebook
Twitter
LinkedIn

Για την στοχοποίησή της κατά την διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας από ισχυρά επιχειρηματικά συμφέροντα μίλησε η νέα περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δουρου η οποία όπως είπε, δέχθηκε ακόμα και απειλές κατά της ζωής της.

«Απειλές κατά της ζωής μου, υβριστικά πανό σε γήπεδα, σεξιστικές ύβρεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από οπαδικά, και όχι μόνο, κέντρα συμφερόντων» δήλωσε η Ρένα Δούρου σε συνέντευξή της στην «Εφημερίδα των Συντακτών» και πρόσθεσε ότι πως αυτό έγινε γιατί «πήγα κόντρα σε ισχυρούς επιχειρηματίες».

Η περιφερειάρχης Αττικής επανέλαβε και την φράση του Αλέξη Τσίπρα λέγοντας ότι «οι εκλογές έπρεπε να γίνουν χθες» , προσθέτοντας: «Κάθε μέρα που περνά τούτη η κυβέρνηση των τοποτηρητών του Μνημονίου καταστρέφει τις προϋποθέσεις ανάκαμψης της χώρας.

Στόχος της όπως είπε είναι η δημιουργία θέσεων εργασίας μέσω ενός αναπτυξιακού προτύπου αν και τόνισε ότι «η ανάπτυξη δεν είναι εύκολη υπόθεση και δεν μπορεί να γίνει με εξαγγελίες όμοιες της κυβερνητικής παροχολογίας»

Η περιφερειάρχης Αττικής επεσήμανε ακόμη πως η Περιφέρεια θα επιδιώξει την όσο το δυνατόν πιο κοινωνική απορρόφηση των κοινοτικών κονδυλίων. «Χωρίς να ξεχνάμε τους ίδιους τους πόρους της Περιφέρειας. Η συνδυασμένη και ορθολογική χρήση τους, με έμφαση στους άξονες για την απασχόληση και την κοινωνική συνοχή, με στόχο την ανακούφιση των αδύναμων κοινωνικά ομάδων καθώς και τη δημιουργία απασχόλησης, είναι πρώτη προτεραιότητά μας»

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.