Σύμβουλο τουριστικής προβολής του Δήμου Αθηναίων ορίσε τον Αρ. Σπυλιωτόπουλο, ο Καμίνης

Facebook
Twitter
LinkedIn

Άνοιγμα-έκπληξη προς τον Άρη Σπηλιωτόπουλο έκανε ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης, καθώς τον όρισε ως εντεταλμένο σύμβουλο για θέματα τουριστικής προβολής του δήμου!

 

Ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Αθήνα Μπορείς» αποδέχθηκε την πρόταση Καμίνη και ο δήμαρχος δήλωσε:«Εμείς κάνανε την αρχή. Ελπίζουμε να βρούμε ανταπόκριση και να ανοίξουμε όλοι μαζί μία νέα σελίδα στην Αυτοδιοίκηση».

Ο κ.Καμίνης επεσήμανε επίσης ότι «η προσπάθεια για μία Αθήνα εξωστρεφή, για μία σύγχρονη ευρωπαϊκή πρωτεύουσα, απαιτεί μια νέα νοοτροπία που υπαγορεύει «να ξεχάσουμε τις διαχωριστικές γραμμές του χθες, να υπερβούμε τη λογική των νικητών και των ηττημένων, να κάνουμε μία νέα αρχή. Να λειτουργήσουμε από κοινού για το συμφέρον της Αθήνας».

Σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida, ο δήμαρχος Αθηναίων έκανε πρόταση και στον επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης και υποψήφιο με το ΣΥΡΙΖΑ για το δήμο Αθηναίων, Γαρβιήλ Σακελλαρίδη. Του ζήτησε να αναλάβει την προεδρία του Συμβουλίου Ένταξης Μεταναστών, ωστόσο ο κ. Σακελλαρίδης «αρνήθηκε ευγενικά».

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.