Παρουσίαση βιβλίου: ” Άσωτοι έρωτες” του Χρήστου Ναούμ

Facebook
Twitter
LinkedIn

Οι εκδόσεις Καστανιώτη και το  Puplic Συντάγματος, σας προσκαλούν την Δευτέρα 6 Οκτωβρίου στις 8:30, στην παρουσίαση του νέου βιβλίου του Χρήστου Ναούμ Άσωτοι έρωτες. 

Για το βιβλίο θα μιλήσουν η δημοσιογράφος Μάρω Λεονάρδου, ο ποιητής – συγγραφέας Κωνσταντίνος Μπούρας, ο σχολικός σύμβουλος και ο συγγραφέας Νίκος Σαλτέρας. Θα διαβάσουν οι ηθοποιοί Άκης Σιδέρης και η Εύη Θεοδωρίδου. Στην εκδήλωση θα τραγουδήσουν ο Tamuz Nissim και ο Γιώργος Νάζος.

Περίληψη

Ένα επείγον τηλεφώνημα στον υπουργό Πολιτισμού Βρασίδα Μπουρμά προκαλεί μεγάλη αναστάτωση: η σύζυγός του Νάντια, γνωστή ψυχίατρος των Αθηνών, έχει απαχθεί. Ο γιος του Αιμίλιος, ένας όμορφος, αργόσχολος νέος, επιδίδεται αμέσως σε εναγώνια αναζήτηση, αλλά τον ερωτεύεται ο υπαστυνόμος που αναμειγνύεται στην έρευνα. Τα πράγματα μπερδεύονται ακόμα περισσότερο έπειτα από μία καταδίωξη, έναν χωρισμό και πολλές άλλες συνωμοσίες της μοίρας.

Το «πολιτικό» τοπίο συμπληρώνουν ο συμβουλάτορας του υπουργού και διαβόητο μούτρο του παρασκηνίου, η χυμώδης Κρητικιά ιδιαιτέρα του και μια δαιμόνια δημοσιογράφος από την Αραβία. Γιατί όμως όλοι αυτοί, αντί να τον στηρίξουν, τον καταβαραθρώνουν; Τι κρύβεται πίσω από τις μίζες και τις υποσχέσεις; Ποιο το μέλλον της Νάντιας και ποιος ο ρόλος της περπατημένης τραβεστί Μπεμπέ;

Η τραγελαφική ιστορία ενός σύγχρονου εθνοπατέρα, που αποδεικνύεται κατώτερος των περιστάσεων στην εποχή της κρίσης.

 

Βιογραφικά στοιχεία

Χρήστος Ναούμ

Ο Χρήστος Ναούμ γεννήθηκε στην Καλλιθέα της Αθήνας και είναι διευθυντής στο Δερματολογικό Tμήμα του νοσοκομείου «Eυαγγελισμός». Έχει γράψει πολυάριθμες μελέτες και άρθρα, που δημοσιεύτηκαν σε επιστημονικά περιοδικά της ημεδαπής και αλλοδαπής. Είναι αρχισυντάκτης στο επιστημονικού αλλά και κοινωνικού περιεχομένου περιοδικό Εν χρω, στο οποίο επίσης και γράφει συχνά. Η λογοτεχνία ήταν πάντοτε η κρυφή του ενασχόληση.

Έργα του: Αχ, αυτές οι βασίλισσες! (μυθιστόρημα, 2008), Γιαρντίμ – Οι φλόγες της Ανατολής (μυθιστόρημα, 2010), Τα αυγά της στρουθοκαμήλου (θεατρικό, 2013), Άσωτοι έρωτες (μυθιστόρημα, 2014).

Βιβλιογραφία

Από τις Εκδόσεις Καστανιώτη κυκλοφορούν:

Άσωτοι έρωτες (ePUB), 2014

Γιαρντίμ, 2010

Αχ, αυτές οι βασίλισσες!, 2008

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.