Τι ωραά που θα περνάμε Αν Αν λέω εγώ τώρα…

Facebook
Twitter
LinkedIn

Να, εδώ ΤΑ ΣΥΣΤΗΜΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ και το ΒΗΜΑ πανηγυρίζουν με τις δηλώσεις  ΜΗΤΣΠΟΤΑΚΗ για «Νέα εποχή,».

Συγκεκριμένα, ο υποψήφιος και εν δυνάμει – λέμε τώρα -πρωθυπουργός δήλωσε στο ΒΗΜΑ «Οι δημοσιονομικοί στόχοι που θα πετύχουμε, κυρίως το πρωτογενές πλεόνασμα, θα εγκαινιάσουν μια νέα εποχή όπου η Ελλάδα δεν θα έχει πια ανάγκη να ζητεί κάθε τόσο δανεικά για να αντιμετωπίζει τις τρέχουσες ανάγκες της.

Και σηματοδοτούν μια Ελλάδα πολύ πιο ανεξάρτητη απ’ ότι υπήρξε ποτέ στο παρελθόν».

Να, εδώ το ΒΗΜΑ γράφει ότι ο Στουρνάρας είπε και δήλωσε ότι η πολιτική της Κυβέρνησης είναι καταστροφική….και χρειάζεται πολιτική αλλαγή,για να επανέλθει η κανονικότητα.

Και ‘ερχεται κουλαούζος ο Διοικητής τής Τράπεζας τής Ελλάδας ο ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ,τέως Υπουργός Οικονομικών και ένας από τούς καταστροφείς τής Πατρίδας μας….και συνεπικουρεί με τίς δηλώσεις περί καταστροφικής πολιτικής τής Κυβερνησης [ συγκεκαλυμμένα βέβαια….] αλλά αυτό λέει……

Αν δεν είναι αυτό παρέμβαση του Κεντρικού Τραζίτη στην ΠΟΛΙΤΙΚΗ της ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ τότε τι είναι?

Άραγε, όμως, τι θα βγει η Ελλάδα να κάνει στις αγορές; Μήπως για ψώνια; Δε νομίζω. Μήπως για βόλτα; Ούτε αυτό. Η Ελλάδα θα βγει στις αγορές να αναζητήσει δανεικά. Διότι τι άλλο από δανεικά είναι η πώληση ομολόγων; Και, μάλιστα, θα βγει να αναζητήσει δανεικά ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΛΑΤΕΙΑΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΗΣ διευρυμένης πλέον ΔΕΞΙΑΣ όπως την θέλει ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΦΩΦΗ , ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ,ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΕΒΕΝΤΗ….με την ανοχή του ΚΚΕ…[προς τι οι συναντήσεις αυτές ], γιατί πάντοτε έτσι έκανε , δεν θα δανειστούμε από τις αγορές για την ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ, ΤΗΝ ΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΑΝΕΡΓΩΝ….ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΝΕΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΣ.
Τι ήταν η χρεοκοπία στην Ελλάδα αν όχι η αδυναμία διαχείρισης του χρέους της; Ενός χρέους που προήλθε από δανεικά και κατόπιν ότι δε μπορούσε να βρει άλλα δανεικά από τις αγορές για να ξεπληρώσει τα προηγούμενα δανεικά από τις αγορές; Και άραγε σε τι αφορούσε η «αναδιάρθρωση χρέους» αν όχι στοΠΕΤΥΧΗΜΕΝΟ «κούρεμα» των ομολόγων ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΕΝΙΖΕΛΟ στα οποία ήταν και χτες αφιερωμένος ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΙΚΟΣ πανηγυρικός της ημέρας;
Ακριβώς δηλαδή όπως το βροντοφώναξε ο κ. Σαμαράς «Η Ελλάδα μπορεί τα πάντα! Μπαίνουμε ήδη στην νέα εποχή για την Νέα Ελλάδα».

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.