Ο Αλέξης Τσίπρας σχολιάζει τις δηλώσεις του Α. Γεωργιάδη

Aleksis tsipras
Facebook
Twitter
LinkedIn

Ο υπουργός Ανάπτυξης με πρωινές του δηλώσεις αποκάλυψε ότι «ένας από τους λόγους που ελήφθη η απόφαση για την καραντίνα αυτής της εβδομάδος ήταν το προηγούμενο της Θεσσαλονίκης. Τότε κάποιοι λοιμωξιολόγοι μας έλεγαν ότι θα έπρεπε να γίνει καραντίνα στη Θεσσαλονίκη πριν την εορτή του Αγίου Δημητρίου».

Υπενθυμίζεται ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε ισχυριστεί στις 7 Δεκεμβρίου πως «δεν υπήρχαν αιτήματα από κανέναν να κλείσουμε νωρίτερα, ούτε κανένας ειδικός μας το είχε υποδείξει αυτό».

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Αλέξης Τσίπρας, μετά τις κυνικές δηλώσεις Γεωργιάδη, εξαπέλυσε επίθεση στον πρωθυπουργό.

«Ο κ. Μητσοτάκης δεν είπε μόνο ψέματα, όταν μας έλεγε πως κανείς δεν είχε ζητήσει έγκαιρα πιο σκληρά μέτρα. Αλλά απολύτως συνειδητά έβαλε για άλλη μια φορά το πολιτικό κόστος πάνω από την ανθρώπινη ζωή» τόνισε ο Αλέξης Τσίπρας.

«Πλέον, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία για ποιο λόγο τόσο καιρό ο κ. Μητσοτάκης αρνείται τη δημοσιοποίηση των πρακτικών της Επιτροπής των λοιμωξιολόγων» υπογράμμισε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.