Το πρόβλημα της Ελλάδος…

Facebook
Twitter
LinkedIn

Του Μιχάλη Παναγιώτου

Αυτή η φωτογραφία με τον Κώστα Καραμανλή να τσιμπάει την μαγουλάρα του Ευάγγελου Βενιζέλου στην Βουλή -πριν την ψηφοφορία για το πολυνομοσχέδιο-Μνημόνιο είναι ο καλύτερος τρόπος για να καταλάβει κάποιος τους λόγους που η Ελλάδα χρεοκόπησε, διαλύθηκε, υποθηκεύθηκε και πάει για το τέλος της.

Ο Κώστας Καραμανλής είναι ο πρωθυπουργός της εκτίναξης του χρέους που οδήγησε τη χώρα στην χρεοκοπία.

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος -εκτός από τα όσα υπέροχα έκανε πριν την χρεοκοπία της χώρας- είναι ο άνθρωπος που, ως υπουργός Οικονομικών, υπέγραψε την υπαγωγή των ομολόγων της χώρας στο αγγλικό δίκαιο και την απαγόρευση της μετατροπής του εξωτερικού χρέους σε εθνικό νόμισμα, με αποτέλεσμα να υποθηκευθεί η χώρα για πάντα.

Τα θυμάται αυτά κανείς;

Αυτοί οι δυο άνθρωποι χαριεντίζονται σήμερα στη Βουλή και την περνάνε φΣε αντίθεση με αυτό που έχει συμβεί στους περισσότερους πολίτες της Ελλάδας –που είδαν τις ζωές τους ή να διαλύονται ή να εξαθλιώνονται- αυτοί οι δυο άνθρωποι δεν είχαν καμία αλλαγή στη ζωή τους.

Δεν οδηγήθηκαν στην Δικαιοσύνη, συνεχίζουν να είναι βουλευτές -άρα στο απυρόβλητο- και ζουν πλουσιοπάροχα.

Δηλαδή, τι περιμένατε; Να χρεοκοπήσουν την χώρα ΠΑΣΟΚ και Νέα Δημοκρατία παρέα -χωρίς να οδηγηθεί κανένας στην Δικαιοσύνη-, και οι πολίτες να συνεχίζουν να κάνουν αυτά τα δυο κόμματα κυβέρνηση;

ΔΗΛΑΔΗ ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΕΤΕ???????? Να έλθει η ΑΡΙΣΤΕΡΑ με τον ΣΥΡΙΖΑ  και  τον ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ…σε 2,5 χρόνια να σώσει την Ελλάδα…….πού 40 χρόνια την κατέστρεφαν τα κόμματα τους ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΛΑΡΑΜΑΝΛΗ 1974 ΜΕΧΡΙ ΣΑΜΑΡΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΚΑΙ ΣΙΑ.

ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ……ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ….

Σκέφτεται κανείς σε αυτή τη χώρα;

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.