Βενιζέλος: Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει καβαλήσει το καλάμι του λαϊκισμού

Facebook
Twitter
LinkedIn
«Η δικαίωση της χώρας θα είναι και δική μας δικαίωση» τόνισε ο πρόεδρος του ΠαΣοΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, μιλώντας σήμερα, Τετάρτη, στην ΚΟ του Κινήματος. Στην ομιλία του αναφέρθηκε στα όσα έχει προσφέρει το ΠαΣοΚ στην Ελλάδα κατά τη μεταπολιτευτική περίοδο, αλλά και τα τελευταία πέντε χρόνια.
Επίσης, ο κ. Βενιζέλος τόνισε ότι τώρα αρχίζει η πιο κρίσιμη χρονιά αυτής της περιόδου και υπογράμμισε ότι το ΠαΣοΚ πρέπει να έχει καθαρό λόγο για να υπερασπιστεί το έργο του.
Σχετικά με τη συζήτηση για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση, που αρχίζει την Τετάρτη στη Βουλή, σημείωσε ότι έχει μεγάλη σημασία να δοθεί η μάχη με τον λαϊκισμό και την υποκρισία, προσθέτοντας ότι το ΠαΣοΚ δίνει, ταυτόχρονα, μία πρόσθετη μάχη για τον ρόλο του ίδιου και της δημοκρατικής παράταξης, αλλά και για το τι σημαίνει προοδευτική σταθερότητα.
Ο κ. Βενιζέλος αναφέρθηκε και στις επιλογές του Κινήματος σε ζητήματα συνεργασιών, επισημαίνοντας: «Κάθε κίνησή μας είναι η προγραμματική συνεργασία». «Αυτό πράξαμε μετά τις εκλογές του 2012, αυτό θα πράξουμε και στο μέλλον» υπογράμμισε, προσθέτοντας ότι ο ρόλος του ΠαΣοΚ είναι κεντρικός και όχι συμπληρωματικός.
Ακόμη, επιτέθηκε στον ΣΥΡΙΖΑ κατηγορώντας τον ότι καβάλησε το καλάμι του λαϊκισμού και της δημαγωγίας. «Είναι εύκολο να οδηγήσεις τη χώρα στην καταστροφή, θριαμβολογώντας, ταυτόχρονα, δείχνοντας με το δάχτυλο τις ευθύνες των προηγούμενων» τόνισε.

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.