Αναβάλλεται για το Σάββατο η Πρεμιέρα του Τζίμη Πανούση

Facebook
Twitter
LinkedIn

Αναβάλλεται λόγω τεχνικών προβλημάτων η πρεμιέρα του Τζίμη Πανούση, που είχε προγραμματιστεί για την Παρασκευή 17 Οκτωβρίου στην Ακτή Πειραιώς 178. Η Πρεμιέρα  μετατίθεται για το Σάββατο 18 Οκτωβρίου. 

Ανακοίνωση Τζίμη Πανούση

Σύντροφοι καταναλωτές,

Σας ζητάμε συγνώμη για την αναστάτωση και την απόφασή μας να προχωρήσουμε στην αναβολή της προγραμματισμένης μας πρεμιέρας την ΠΑΡ.17 Οκτ.2014 στο  Guantanamo Club στην Ακτή Πειραιώς 178.

Οι λόγοι αυτής της απόφασης ήταν καθαρά λόγω κωλυμάτων τεχνικής φύσεως που προέκυψαν έκτακτα. Προκειμένου το αποτέλεσμα του θεάματος της παράστασης «Χωρατόριο σε Re Mizero”  να είναι πραγματικά άριστο και να ανταποκρίνεται στις υψηλές απαιτήσεις των κρατουμένων και του   Guantanamo Club στην ΑΚΤΗΣ Πειραιώς 178 που θα φιλοξενήσει ένα μεγαλειώδες σκηνικό με τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα εικόνας και ήχου.

Η πρεμιέρα μας θα πραγματοποιηθεί κανονικά πλέον το ΣΑΒ. 18 Οκτ.’14 στις 10.30μμ με ειδικές ατάκες, σ’ ένα οργανωμένο παραλήρημα με σεξιστικά αστεία και αντικομματικές εμμονές, μέχρι να έρθει ο ΣΥΡΙΖΑ να μας αναμορφώσει με ρατσιστικά νομοσχέδια πολιτικού ορθολογισμού.

 

Τηλέφωνο κρατήσεων για κρατούμενους 210.3418020

 

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς,

Ο όρθιος κωμικός

Τζίμης Πανούσης

 

υγ

Κάθε Παρασκευή και Σάββατο ο όρθιος κωμικός με τις ειδικές ατάκες, σ’ ένα οργανωμένο παραλήρημα με σεξιστικά αστεία και αντικομματικές εμμονές, μέχρι να έρθει ο ΣΥΡΙΖΑ να μας αναμορφώσει με ρατσιστικά νομοσχέδια πολιτικού ορθολογισμού.

Είμαστε όλοι άνεργοι, άνευροι και παραδομένοι στον ψηφιακό μεσαίωνα! Ελάτε να ενώσουμε τη θλίψη μας και να την κάνουμε αμήχανο γέλιο…

 

Guantanamo Club, Ακτή Πειραιώς

http://tzimakospanousis.gr

Είσοδος: 15€

Φιάλη: 140 €

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.