Θετικά εξελίσσεται η κατάσταση της υγείας του Νίκου Αναστασιάδη

Facebook
Twitter
LinkedIn

Θετικά εξελίσσεται η κατάσταση της υγείας του προέδρου της Κύπρου Νίκου Αναστασιάδη, καθώς ύστερα από την αγωγή που του χορηγήθηκε για τη ρινορραγία και την υψηλή αρτηριακή πίεση η κατάσταση της υγείας του βελτιώθηκε σημαντικά. 

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος της Κύπρου Νίκος Χριστοδουλίδης διαβεβαίωσε ότι «ο πρόεδρος Αναστασιάδης είναι καλά στην υγεία του και επιστρέφει αύριο (Σάββατο) στην Κύπρο».

Σύμφωνα με τον Νίκο Χριστοδουλίδη, ο κ. Αναστασιάδης θα διανυκτερεύσει και την Παρασκευή στο νοσοκομείο και το Σάββατο θα φύγει κατευθείαν για το αεροδρόμια προκειμένου να επιστρέψει στην Κύπρο.

Ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Χέρμαν Βαν Ρομπάι επισκέφθηκε το απόγευμα της Παρασκευής τον κύπριο πρόεδρο.

Ο κ. Ρομπάι παρέδωσε στον κ. Αναστασιάδη την αναμνηστική «οικογενειακή» φωτογραφία της Συνόδου Κορυφής και συζήτησαν τα συμπεράσματα των 28.

Ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου ευχήθηκε στον κ. Αναστασιάδη γρήγορη ανάρρωση

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι μεγάλο ενδιαφέρον σε όλη τη διάρκεια της Συνόδου επέδειξαν για την πορεία της υγείας του Νίκου Αναστασιάδη όλοι οι ευρωπαίοι ηγέτες.

Τηλεφωνική επικοινωνία με τον Νίκο Αναστασιάδη είχε την Παρασκευή και ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Εξωτερικών Βαγγέλης Βενιζέλος.

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.