Τρέλα με το τζοκερ – Συμπλήρωση 1.000 δελτίων το δευτερόλεπτο!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Φρενίτιδα προκάλεσε το, δέκατο τέταρτο κατά σειρά, τζακ ποτ των 14 εκατομμυρίων ευρώ στο Τζόκερ. Από το πρωί της Κυριακής εκτυλίσσονταν πρωτοφανείς σκηνές, με τον κόσμο να σχηματίζει ουρές στα πρακτορεία του ΟΠΑΠ, ενώ υπολογίζεται ότι τις τελευταίες ώρες πριν την κλήρωση, συμπληρώνονταν 1.000 δελτία Τζόκερ το δευτερόλεπτο(!), και έως τις 4 το απόγευμα είχαν υποβληθεί 2.370.000 δελτία. 

Πρόκειται για συμμετοχή ρεκόρ, μετά την κλήρωση των 19 εκατομμυρίων ευρώ τον Απρίλιο του 2010. Μικροί και μεγάλοι, έμπειροι στα τυχερά παιχνίδια, αλλά και πρωτάρηδες, όλοι δοκίμαζαν την τύχη τους, με πολλούς να εναποθέτουν τις ελπίδες τους για επιβίωση στους τυχερούς αριθμούς.

“Παίζουν και άνθρωποι που δεν έχουν ξαναπαίξει ποτέ τους, μάλιστα έρχονται και ρωτάνε πώς το συμπληρώνουν και πώς το παίζουν” δήλωνε χαρακτηριστικά στον ΣΚΑΪ μια ιδιοκτήτρια πρακτορείου ΟΠΑΠ, σχολιάζοντας την αθρόα προσέλευση του κόσμου.

Τελευταία φορά που βρέθηκε κερδισμένο δελτίο στο Τζόκερ, ήταν στις 11 Σεπτεμβρίου, όταν ένας νικητής είχε κερδίσει 603.000 ευρώ. Η κατάθεση των δελτίων ολοκληρώθηκε στις 8.30 το βράδυ.

 

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.