«Μαγειρεύοντας με τον Elvis» – Μια παράσταση σε ρυθμούς Rock ‘n’ Roll Έρχεται!!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Τι κοινό έχουν η Νικολέτα Βλαβιανού, η Ιωάννα Πηλιχού, ο Πέτρος Μπουσουλόπουλος και ο Κώστας Δόξας;;;  Θα μοιραστούν την ίδια σκηνή και συγκεκριμένα θα τους δούμε όλους μαζί στην παράσταση «Μαγειρεύοντας με τον Elvis».

 

Όταν η Rock ‘n’ Roll γίνεται «μουσική κουζίνας» το αποτέλεσμα είναι ένα απρόβλεπτο κυρίως πιάτο, που θα «σερβιριστεί» στο Θέατρο Σταθμός (πρώην Μαίρη Αρώνη) από τέλη Νοεμβρίου 2014, σε σκηνοθεσία Βασίλη Μυριανθόπουλου.

Με έντονη γεύση Rock ‘n’ Roll και μαύρου χιούμορ, οι σκηνές καθημερινής τρέλας και κανιβαλιστικού συναισθήματος, που κατατρώει τους πάντες υπό το βλέμμα του «Βασιλιά», η παράσταση θεοποιεί  τις απλές χαρές της ζωής που παραμένουν all time classics μέσα στη σημερινή κρίση: λίγο σεξ, λίγο φαγητό και το αγόρι μας, και μια tuti fruti αισθητική, υπό τους ήχους της Rock ‘n’ Roll.

Οι μουσικές αναφορές στις ανεπανάληπτες δεκαετίες των 50s και 60s βοηθούν τους ήρωες να διαφύγουν από την σκληρή πραγματικότητα των αδιέξοδων σχέσεων του σήμερα και δημιουργούν νοσταλγικές ψευδαισθήσεις.

Οι πρωταγωνιστές πολύ Rock ‘n’ Roll για να πεθάνουν και κυρίως πιάτο… ποιος άλλος, από τον ίδιο το «Βασιλιά»!Αναμένουμε!!

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.