Αποκάλυψη-σοκ: Τζιχαντιστές σκόπευαν να ανατινάξουν 5 αεροπλάνα τα Χριστούγεννα στην Ευρώπη

Facebook
Twitter
LinkedIn

Εντείνει τον φόβο το σχέδιο αιματοκυλίσματος της Ευρώπης τα ερχόμενα Χριστούγεννα από ομάδα τζιχαντιστών που αποκαλύπτει βρετανική εφημερίδα.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Express, οι τζιχαντιστές σχεδίαζαν να «χτυπήσουν» πέντε επιβατικά αεροπλάνα σε πέντε ευρωπαϊκές πόλεις την περίοδο των Χριστουγέννων. Τα σχέδιά τους αποκάλυψαν και έφεραν πρώτες στο φως, σύμφωνα με την ίδια πηγή, οι βρετανικές Αρχές.

Πηγές από μεγάλα ευρωπαϊκά αεροδρόμια ανέφεραν στη βρετανική εφημερίδα ότι είχαν πληροφορίες πως οι τζιχαντιστές σχεδίαζαν να μεταφέρουν ισχυρές βόμβες μέσα σε χειραποσκευές και γι’ αυτόν τον λόγο οι βρετανικές Αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο να απαγορεύσουν τη μεταφορά συσκευών όπως κινητά και τάμπλετ από τους επιβάτες μέσα στα αεροσκάφη.

Μιλώντας στην βρετανική εφημερίδα, υψηλόβαθμος αξιωματούχος ανέφερε ότι «όλοι περιμένουν κάτι καταστροφικό πολύ σύντομα», αφήνοντας να εννοηθεί ότι είναι πολύ πιθανό οι ακραίοι ισλαμιστές να κάνουν τις απειλές τους πράξεις. «Περιμένουν και ετοιμάζονται για ένα μεγάλο χτύπημα», είπε.

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.