Η Χειμερινή περιοδεία της Ραλλίας Χρηστίδου (πρόγραμμα)

Facebook
Twitter
LinkedIn

Η Ραλλία Χρηστίδου, βρίσκεται σε πολύ δημιουργική περίοδο της ζωής της καθώς ταξιδεύει συνεχώς σ’ όλη την Ελλάδα για να παρουσιάσει τις δυο παραστάσεις που έχει ετοιμάσει το φετινό χειμώνα για το κοινό της.

Η Ραλλία Χρηστίδου, μια από τις σπουδαιότερες ερμηνεύτριες της νέας γενιάς, έχοντας στο ενεργητικό της σημαντικές συνεργασίες και καινούρια δισκογραφική δουλειά με τίτλο «Με όπλο την αγάπη» από τη Minos Emi, συνδυάζει την τετραπλή ιδιότητα της -μουσικός, τραγουδοποιός, ερμηνεύτριας, ενορχηστρωτής – για να μας φανερώσει για να ακόμη μια φορά την μεγάλη της αγάπη για τη μουσική.

Αρχικά, κάνει περιοδεία μαζί με τον Δημήτρη Μπάση σ’ όλη την Ελλάδα. Με κριτήριο τη διασκέδαση και την ψυχαγωγία των… φίλων τους, έχουν φτιάξει μια μουσική παράσταση συνδυάζοντας ήχους λαϊκούς, έντεχνους, παραδοσιακούς και σύγχρονους, με χρώμα ελληνικό αλλά και μη αναμενόμενες διασκευές που θα προκαλέσουν έκπληξη στο κοινό τους… Μια διασκεδαστική και κεφάτη διαδρομή που θα δημιουργήσει μοναδική παρεϊστικη ατμόσφαιρα ένα πρόγραμμα με λαϊκό χαρακτήρα και με στόχο το κέφι.

Επίσης συνεχίζει την περιοδεία της «Σαν κάτι βόλτες μακρινές… ΙΙ» με τη σολίστρια Μιγκέν Σελμάνι και το Χρήστο Μιχάλη με τις κιθάρες του ***. Όλοι μαζί θα μας παρουσιάσουν τα κλασικά λαϊκά τραγούδια μια διαφορετική και μοναδική μουσική πινελιά. Το μουσικό ταξίδι φέτος ξεκινά από την προσωπική δισκογραφία της, με τις γνωστές της επιτυχίες όπως το «Εγώ για σένα», «Είσαι μακριά», «Μάτια μου ξεχνάς»,  «Πάνε μέρες που δε σου ‘πα σ’ αγαπώ» και «Αν μετρηθούμε» κ.α, τις οποίες θα συμπληρώσουν τραγούδια που όλοι έχουμε αγαπήσει. Η Ραλλία Χρηστίδου έχει ετοιμάσει ένα ανανεωμένο πρόγραμμα τιμώντας, όπως πάντα, αγαπημένα τραγούδια, σπουδαίων στιχουργών και συνθετών. Η παράδοση συναντάει το ροκ και το λαϊκό τραγούδι. Το παρελθόν των μεγάλων δημιουργών, γεφυρώνεται με το παρόν των σύγχρονων τραγουδοποιών μέσα από το μοναδικό χρώμα της φωνής της.

Επίσης θα ακούσουμε τα τραγούδια μέσα από ένα διαφορετικό πρίσμα, αφού η Ραλλία Χρηστίδου υπογράφει τις ενορχηστρώσεις όλης της παράστασης.

 

***  Όπου το επιτρέπουν οι οικονομικές συνθήκες συμμετέχουν και οι μουσικοί:

Μίμης Ντουτσούλης: μπάσο

Γιώργος Κατσίκας: τύμπανα

 

Ιανουάριος

– Παρασκευή 16/1 : Notos stage, Αλεξανδρούπολη (Μαζί με τον Δημήτρη Μπάση)

– Σάββατο 17/1 : ΕΚΚΟ live, Σέρρες (Μαζί με τον Δημήτρη Μπάση)

– Σάββατο 24/1 : C’est la vie, Στυλίδα (Rallia full band)

– Τετάρτη 28/1 : Στην φωλιά του κούκου, Τρίπολη

Φεβρουάριος

– Σάββατο 7/2 : Ναύπακτος

– Σάββατο 28/2 Ρυθμός Stage, Ηλιούπολη (Μαζί με τον Δημήτρη Μπάση)

 

Μάρτιος

– Σάββατο 7/3 Ρυθμός Stage, Ηλιούπολη (Μαζί με τον Δημήτρη Μπάση)

– Σάββατο 14/3 Ρυθμός Stage, Ηλιούπολη (Μαζί με τον Δημήτρη Μπάση)

– Σάββατο 21/3 Ρυθμός Stage, Ηλιούπολη (Μαζί με τον Δημήτρη Μπάση)

 

***Το πρόγραμμα των εμφανίσεων θα ενημερώνεται σε τακτά χρονικά διαστήματα, με προσθήκες, αλλαγές στις ημερομηνίες ή και για οποιαδήποτε διαφοροποίηση χώρων και πόλεων.***

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.