Ταγκό για τρεις …στον ΙΑΝΟ

legaki_maramis_ianos1
Facebook
Twitter
LinkedIn

Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2012, 21:30

Ταγκό για τρεις

ΙΑΝΟΣ
ΣΤΑΔΙΟΥ 24
ΑΘΗΝΑ

Ταγκό για τρεις,
εκδόσεις ΜΕΛΑΝΙ.
Δημήτρης Μαραμής ‑ Κορίνα Λεγάκη

Ο συνθέτης Δημήτρης Μαραμής και η ερμηνεύτρια Κορίνα Λεγάκη παρουσιάζουν στη σκηνή του ΙΑΝΟΥ τη συναυλία ΤΑΓΚΟ ΓΙΑ ΤΡΕΙΣ. Η συναυλία γίνεται με αφορμή την κυκλοφορία του ομότιτλου νέου τους δίσκου από τις εκδόσεις Μελάνι. Το πρόγραμμα θα είναι ιδιαίτερα πλούσιο καθώς θα περιέχει την παρουσίαση του δίσκου, τραγούδια και κομμάτια από τις προηγούμενες δισκογραφικές δουλειές, αλλά και νέο, ανέκδοτο υλικό από την παραγωγή του συνθέτη.

Τη Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2012, στις 21:30

Συμμετέχουν οι μουσικοί:
Laertis‑βιολί, Λίνα Δόδογλου‑φλάουτο, Γιάννης Ηλιάκης‑τύμπανα και ο συνθέτης στο πιάνο.

Ο Δημήτρης Μαραμής, κλείνει φέτος μία επιτυχημένη δεκαετία (2002‑2012) ως συνθέτης στη δισκογραφία, στο θέατρο και στον κινηματογράφο, κυκλοφορώντας πρόσφατα τον πέμπτο του προσωπικό δίσκο το Ταγκό Για Τρεις. Ο νεαρός συνθέτης στο παρελθόν συνεργάστηκε με τον Μάριο Φραγκούλη, πέρυσι έγραψε την μουσική για τη λαμπρή παράσταση Ερωτόκριτος του Στ. Λιβαθινού στο Ακροπόλ, ενώ φέτος συνεργάζεται με τον Νικήτα Τσακίρογλου στην παράσταση Picasso στο Beton 7. Παράλληλα ετοιμάζει τον νέο Ισπανόφωνο δίσκο του El Amor που θα κυκλοφορήσει στην Αμερική μετά τα Χριστούγεννα.
Η νεαρή τραγουδίστρια Κορίνα Λεγάκη, υπογράφει τον δεύτερο προσωπικό της δίσκο με το Ταγκό για τρεις, μετά τον πρώτο, Χορός με τη Βροχή. Συνεργάζεται με το free jazz σχήμα Outward bound, ενώ έχει δισκογραφήσει με το συγκρότημα Αρμός και τον Μπάμπη Στόκα.

O Δημήτρης Μαραμής γεννήθηκε στην Αθήνα. Σπούδασε πιάνο και σύνθεση στο Royal Welsh College of Music & Drama στη Βρετανία και σύνθεση με το συνθέτη συμφωνικής μουσικής Brian Elias στο Λονδίνο. Έχει 4 προσωπικούς δίσκους: Σκοτεινός Έρωτας, Σκηνές από βουβή ταινία, Κυριακές μες στο χειμώνα, Σονέτα του Σκοτεινού έρωτα. Έχει γράψει μουσική για 35 παραστάσεις στο θέατρο (Εθνικό Θέατρο, ΚΘΒΕ, κ.α.), για 4 ταινίες στον κινηματογράφο, και τέλος για την εκπαιδευτική τηλεόραση.

Η Κορίνα Λεγάκη γεννήθηκε στο Ηράκλειο Κρήτης. Σπούδασε κλασικό και τζαζ τραγούδι, πιάνο και ορθοφωνία. Συμμετείχε στο δίσκο Άνεμοι και Παλίρροιες των Αρμός, και έχει κάνει έναν προσωπικό δίσκο: Χορός με τη Βροχή.

Είσοδος 10€ / Ελάχιστη Κατανάλωση 6€

Χορηγοί Επικοινωνίας: Δίεση 101.3Fm, , Αθήνα 9.84Fm, 902Fm, Στο Κόκκινο 105.5 Fm, www.flowmagazine.gr, www.go‑out.gr , www.e‑orfeas.gr, www.duendemagazine.gr , www.clickatlife.gr

Η βραδιά θα μεταδοθεί ζωντανά από το ianosradio.gr

Πληροφορίες ‑ Κρατήσεις:
IANOS | τηλ. 210 32 17 810, Σταδίου 24 ‑ Αθήνα
Προπώληση εισιτηρίων: www.ianos.gr

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.