Αναβάλλεται επ’ αόριστον η θερινή παράσταση του Λαζόπουλου στο Εθνικό

Facebook
Twitter
LinkedIn

Αναβολή της παράστασης «Τω αγνώστω τραγωδώ» που ήταν προγραμματισμένη για το καλοκαίρι, με τον Λάκη Λαζόπουλο, ανακοίνωσε σήμερα το Εθνικό Θέατρο με ανακοίνωση – βόμβα. Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση έχει ως εξής: 

«Εξαιτίας των γνωστών προβλημάτων υγείας που αντιμετώπισε πρόσφατα ο Λάκης Λαζόπουλος, το Εθνικό Θέατρο ανακοινώνει ότι δεν θα πραγματοποιηθεί η προγραμματισμένη παράσταση “Τω αγνώστω τραγωδώ” κατά την καλοκαιρινή περίοδο 2013-2014. Για τον προγραμματισμό της παράστασης στο μέλλον, θα οριστεί νέα συνάντηση μεταξύ του Λάκη Λαζόπουλου και του Καλλιτεχνικού Διευθυντή Σωτήρη Χατζάκη».

Πηγές από το περιβάλλον του Λαζόπουλου αναφέρουν ότι ο ηθοποιός αναγκάστηκε να μεταθέσει για αργότερα πολλές από τις καλλιτεχνικές του υποχρεώσεις, μεταξύ των οποίων και η παράσταση του Εθνικού Θεάτρου. Αιτία, η πνευμονία που τον είχε οδηγήσει στο νοσοκομείο στις 24 Μαρτίου, που είχε ως αποτέλεσμα τις αυστηρές συστάσεις των γιατρών για περιορισμό των εντατικών ρυθμών του. «Πάει στο “ρελαντί”», μας είπαν άνθρωποι του φιλικού κύκλου του Λάκη Λαζόπουλου, αναφέροντας ότι από τις λίγες δεσμεύσεις που δεν θα αναβάλλει είναι το γύρισμα για το Αλ Τσαντίρι που θα γίνει στις 13 Μαΐου. «Είναι πολύ πιθανόν η παράσταση “Τω αγνώστω τραγωδώ” να ανέβει στο Εθνικό τη χειμερινή σαιζόν», αναφέρον οι ίδιοι.

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.