Η Λούλου ξανά στο Booze

loulou_booze
Facebook
Twitter
LinkedIn

Μετά τις παραστάσεις με το Α’ Σχεδίασμα, η «Lulu» (Λούλου), διανύοντας μια επιτυχημένη πορεία, εξελίσσεται και επιστρέφει στο «Booze Cooperativa» με το Β’ Σχεδίασμα, από 4 έως 19 Ιανουαρίου.

Η Λούλου ως πρόσωπο ενσαρκώνει τον απαγορευμένο καρπό και μυεί με τη βοήθεια του Σίγκολχ τους γύρω της σε μια άνευ όρων παράδοση στην ακολασία, σ’ έναν κόσμο χωρίς ηθική, όπου πρυτανεύουν η λαγνεία, η απληστία, ο εκφυλισμός. Τυλίγεται γύρω τους ως όφις, τους παρέχει σαρκικό πόθο με αντάλλαγμα χρήματα, εξουσία, προστασία, αγάπη.

Σταδιακά, η ίδια γίνεται θύμα της ζωής που έχει επιλέξει. Η παράσταση είναι αποτέλεσμα ερευνητικής εργασίας της Χρύσας Καψούλη πάνω στην ιστορία της Lulu του Φρανκ Βέντεκιντ και του Αλμπαν Μπεργκ.

Η ιδέα, η σύλληψη και η σκηνοθεσία είναι της Χρύσας Καψούλη, η σκηνογραφική εγκατάσταση και τα κοστούμια της Αλεξάνδρας Νεοφύτου και η μουσική επιμέλεια των Ιωάννας Ισμυρίδου, Σπύρου Τζέκου. Παίζουν: Γιάννης Παναγόπουλος, Εύα Γαλογαύρου, Χριστίνα Ασημακοπούλου, Ελενα Κανίδου, Μαρία Φρουδαράκη, Μαρία Ριζιώτη, Αλμπέρτο Ερσπάμερ, Γιάννης Τσαπαρέγκας, Γιάννης Μάρτιν, Γιώργος Τσάμης, κά.

Πηγή: Έθνος

Σχετικά Άρθρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μία καλύτερη εμπειρία.